Strategisk inköpare

Strategisk inköpare


Strategisk inköpare 
Interimsuppdrag - Finspång / remote 

Detta är ett konsultuppdrag på heltid, och är perfekt för dig med eget företag eller som vill vara anställd via oss för uppdraget hos kunden. Vår kund arbetar med mekanisk bearbetning. Nu söker vi dig som trivs i rollen som konsult och har erfarenhet av strategiskt inköp och mekanisk bearbetning.

I rollen som strategisk inköpare kommer du att kunna arbeta både 100% on-site i Finspång såväl som nästintill helt remote / på distans, ca 3-4 dagar per månad krävs on-site. Vid uppstart kommer du att behöva vara på plats i Finspång. 

I detta åtagande ingår: 
I rollen som strategisk inköpare ingår frågor som berör specifikt köpområde och dess leverantörer, medverka vid produktutveckling, samt utveckla våra leverantörer och leverantörsnätverk i enlighet med köpområdets strategi. Arbetet inkluderar ett tätt samarbete med konstruktion, produktion i Finspång och Trollhättan, samt internationella kontakter både med interna kollegor hos kunden och med leverantörer. 

 • Vara delaktig i det globala köpområdesteamet och medverka till att vi har en samordnad strategi lokalt & globalt inom köpområdet
 • Förankra och implementera strategin för köpområdet och dess leverantörer
 • Förhandla och färdigställa kontrakt / ramavtal med valda leverantörer
 • Utveckla en konkurrenskraftig förädlingskedja tillsammans med våra leverantörer
 • Arbeta med leverantörsuppföljning och ständigt utveckla leverantörer / leverantörsbas för att nå målen för kvalitet, kostnad och ledtider
 • Aktivt medverka i tvärfunktionella team

Din bakgrund

 • Erfarenhet från industri med mekanisk bearbetning 
 • Strukturerad, drivande och samarbetsinriktad
 • Målinriktad 
 • Flerårig erfarenhet från strategiskt inköp, gärna från en internationell miljö 
 • Språkkunskaper svenska och engelska

Mer om uppdraget 
Du kommer att bli uthyrd till kunden genom Intensogruppen. Uppdraget går även bra att söka för dig med eget företag och beräknas att vara på heltid med önskad start 2022-08-15 eller tidigare till 2023-06-30. Vänligen ansök snarast! 

 

Kontakt
För frågor kontakta Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Interim Management.

Välkommen med din ansökan snarast!

 

Om företaget
Intenso Interim Management ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering och Masterhelp Jobb. Intensogruppen har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping och Jönköping

För mer information gå in på www.intensointerim.se eller www.intensogruppen.se

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult, Inköpare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://intensointerim.se/
Sista ansökningsdag 15 sept 2022 (82 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Interim Management. Vi arbetar med interimslösningar där vi hjälper företag med en tillfällig lösning och tar fram en kompetent och erfaren konsult som gör jobbet! Intenso Interim Management är en del av Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering och Masterhelp Jobb. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.