Samordnare till Stockholm

Samordnare till Stockholm

Samordnare
Interimsuppdrag - Södra Stockholm 

Detta är ett konsultuppdrag på heltid, och är perfekt för dig med eget företag eller som vill vara anställd via oss för uppdraget hos kunden. Vår kund arbetar med entreprenadverksamhet.

Nu söker vi dig som trivs i rollen som konsult och har erfarenhet av samordnande roller hos entreprenörer, typiskt produktionsledande roller som arbetsledare / platschef där man till exempel samordnat UE. I rollen som samordnare kommer du att arbeta hos kunden som är en av de större väletablerade entreprenörerna. 

I detta åtagande ingår: 

  • Agera spindeln i nätet så att produktion och befintlig drift flyter på smärtfritt vid större om- och nybyggnation 
  • Undvika krockar - styra och koordinera entreprenörens egen personal i om- respektive nybyggnationsdel, UE samt befintlig drift 
  • Hålla i samordningsmöten med samtliga aktörer inom tex. betong, rivning, maskin, el, styr, drift, bygg, mark och kran 

Din bakgrund

  • Gedigen bakgrund inom produktion 
  • Gärna erfarenhet från roll som arbetsledare eller platschef 

Du bör vara kommunikativ, tydlig, organiserad, strukturerad, social samt tekniskt intresserad. 

Mer om uppdraget
Du kommer att bli uthyrd till kunden genom Intensogruppen. Uppdraget går även bra att söka för dig med eget företag och beräknas till en början att vara på heltid under en längre tid om 1-2 år.

Vänligen ansök snarast! 

 

Kontakt
För frågor kontakta Mattias Lyckberg, 0733-336080.

Välkommen med din ansökan!

 

Mer info
Kontaktperson Intenso Teknikrekrytering AB
Telefon 031-704 51 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 27 juli 2022 (70 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.