Blockchef mark - infrastrukturprojekt
Interimsuppdrag - Stockholm

Detta är ett konsultuppdrag på heltid, och är perfekt för dig med eget företag eller som vill vara anställd via oss för uppdraget hos kunden. Vår kund arbetar med mark och anläggning. Nu söker vi dig som trivs i rollen som konsult och har tidigare erfarenhet av mark och anläggning. I rollen som blockchef mark kommer du att arbeta hos kunden och leda infrastrukturprojekt.

I detta åtagande ingår: 
Det finns en övergripande platschef i projektet och under honom har kunden mannat upp med blockchefer. Som blockchef ansvarar du för en till två specifika byggdelar och styr din byggdelsorganisation. Projektet är bemannat och stödresurser finns, vilket betyder att man inte arbetar själv utan i team. Det finns alltid tillgängligt stöd från platschef, projektchef, entreprenadingenjörer, arbetsledare, mättekniker, miljöingenjör och KMA-ingenjör. Projektet är ett större infrastrukturprojekt (spårbunden trafik) som kommer att hålla på till 2032. 

Din bakgrund
Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet av platschefsrollen samt ha erfarenhet av ledningsomläggningar / arbeten med ledningar och arbetat i tätort. Du behöver ha en förståelse samt kunskap om hantering av trafik och tredje man. Många gånger arbetar kunden i väg- och centrumområde och då behöver du hantera pågående trafik, många intressenter samt ledningsägare. Har du tidigare erfarenhet av samverkansprojekt så är det ett plus men inget måste.

Mer om uppdraget
Du kommer att bli uthyrd till kunden genom Intensogruppen. Uppdraget går även bra att söka för dig med eget företag och kommer att vara på heltid under en längre tid.

Kontakt
För frågor kontakta Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Interim Management.

Välkommen med din ansökan snarast!

 

Om företaget
Intenso Interim Management ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering och Masterhelp Jobb. Intensogruppen har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping och Jönköping

För mer information gå in på www.intensointerim.se eller www.intensogruppen.se

Mer info

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.