Account Manager till framgångsrika Inteno

Account Manager till framgångsrika Inteno

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager kommer du ansvara för produktförsäljning med hela Sverige som arbetsplats. Du kommer arbeta med att utveckla nya och befintliga kunder inom segmenten bredband- och telekom operatörer, ISP och stadsnät. Vidare kommer du ansvara för att driva och planera alla aktiviteter mellan Inteno och kunden, både internt och externt. Du kommer även ansvara för att sätta upp budget och målsättningar för dina kunder som du följer upp.

Inteno är en modern och välkomnande arbetsplats, där gruppen är lika viktig som individen. Vi tror på öppenhet och mångfald, där det finns alla möjligheter att utveckla och bidra till våra gemensamma mål. Vi är ett växande och innovativt företag, så kreativitet och yrkesstolthet är viktigt. Vi sitter i moderna lokaler i Sätra
Vi har möjlighet att anpassa tjänsten efter dina kunskaper och erfarenheter, det viktiga är att du kan och förstår tekniskförsäljning och har en bra personlighet

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning, gärna mot operatör men inget krav. Du har goda kunskaper om IT/Nätverksprodukter och tjänster samt stor vana av att driva hela försäljningsprocessen och att driva projekt.

Personliga egenskaper: Som person är du affärsmässig, driven, initiativtagande och en god relationsbyggare. Du drivs av att arbeta mot mål, är orädd och tycker om utmaningar. I denna tjänst får du mycket frihet under eget ansvar, vilket gör att du planerar och driver ditt egna arbete självständigt.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 sept (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intenogruppen är en leverantör av bredbands- och triple play-utrustning som vänder sig till i huvudsak Europeiska operatörer och nätägare. Inteno bedriver utveckling av CPE produkter (Customer Premises Equipment) och mjukvara inom residential gateway området och har idag ett antal produkter som säljs i huvudsak på den Nordiska marknaden men även på andra marknader. Intenogruppen driver sin verksamhet från sina kontor i Stockholm, Helsingfors, Vasa, Oslo, Köpenhamn och Antwerpen.