Applikationsspecialist

Applikationsspecialist

Applikationsspecialist

Intelliplan är idag nordens ledande leverantör av system med tillhörande support för bemanning. Intelliplan utvecklar, implementerar och supporterar ett komplett affärssystem för att möta kundernas behov av skräddarsydda lösningar inom ekonomi, bemanning & rekrytering och CRM. Intelliplan är främst verksamma på den svenska marknaden där de har en marknadsledande position, men är även närvarande på den norska, danska och finska marknaden.

Läs mer om oss här: https://intelliplan.se/

Rollen

Vi söker nu en applikationsspecialist med ansvar för att anpassa och integrera vårt system i våra kunders tekniska miljöer. Du arbetar med kravinsamling och implementation, vidare till förvaltning och säkerställer att kunderna får en väl integrerad lösning som löser deras behov.

Vi är inne i en teknisk förändringsresa där vi vidareutvecklar och moderniserar vår produkt bl.a. mot mer standardiserade lösningar och API-er, och din lust och ditt engagmang av att arbeta med sådana frågor kommer att vara framgångsrikt.

Din Profil

Du har god kompetens kring SQL, stort intresse för teknik och IT med förmågan att sätta dig in i olika tekniska miljöer. Har du tidigare arbetat med affärssystem eller i liknande roll där problemlösning varit i fokus är det mycket meriterande liksom erfarenhet av utveckling med C# och API:er.

Vi söker dig som är en problemlösare, kommunikativ, prestigelös och flexibel. Du trivs i det lilla bolaget där du får möjlighet att driva och leda ditt eget arbete och vara med och utveckla vår produkt.

Vi erbjuder dig en roll i ett familjärt och tryggt företag på en växande marknad, där vi också är marknadsledande! Här har du möjlighet att påverka såväl företaget som din egen utveckling och vara del av en öppen och tillåtande kultur.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jessica Bergström, jessica.bergstrom@dfind.se, 073-315 85 55.
Mer info
Kontaktperson Jessica Bergström
Telefon 0733158555
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.