Applikationskonsult till Intelliplan

Applikationskonsult till Intelliplan

En marknadsledande produkt är vad du kommer arbetar med, ett av sveriges hetaste SaaS-bolag är vad du kommer arbeta i. Vårt erbjudande? Utveckling av dig själv, våra kunder och vår verksamhet. Låter det intressant? Läs i så fall mer om tjänsten som Applikationskonsult och ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som applikationskonsult hos Intelliplan har du en bred roll där du arbetar nära kunderna för att hitta och skapa lösningar som utvecklar och effektiviserar deras arbete och användande av affärssystemet.
I teamet som du blir en del av arbetar vi bland annat med att hålla utbildningar, webbinarier och workshops med våra kunder. Vi erbjuder konsultation inom process- och verksamhetsutveckling, ekonomieffektivisering, finansiell- och verksamhetsrapportering samt tekniska lösningar.
Vårt uppdrag är att arbeta konsultativt mot kund och hjälpa nya och befintliga kunder att implementera Intelliplan-systemet på bästa sätt i sin verksamhet för att maximera deras effektivitet.

Dina ansvarsuppgifter omfattar bland annat:
  • Du onboardar nya kunder i Intelliplan
  • Du utbidar användare hos våra kunder i processerna i Intelliplan (sälj, rekrytering, bemanning, rapportering samt lön och faktura)
  • Du driver, följer upp och kvalitetssäkrar dina projekt
Din profil

Du har sannolikt tidigare arbetat i ett serviceyrke eller ett affärssystem där sälj, ekonomi, rekrytering och / eller bemanning har en betydande del. Har du ett tekniskt intresse och kunskaper om hur moderna webbapplikationer fungerar och samverkar med andra system samt erfarenhet av datahantering i SQL så är du väl rustad.

Vad erbjuder vi?
Du kliver in i ett smart, drivet och jordnära företag på en växande marknad där Intelliplan är marknadsledande sedan drygt 20 år och ett av Sveriges hetaste SaaS-bolag!

Hos oss har du möjlighet att påverka såväl företagets som din egen utveckling och vara del av en öppen, målfokuserad och vinnande kultur där vi gör skillnad för våra kunder på daglig basis.

Vi sitter i fina lokaler i Globen och erbjuder de bästa kollegorna, roliga samarbeten, goda utvecklingsmöjligheter, flexibel arbetstid, distansarbete och mycket mer!

Tjänsten är en heltidsanställning med start enligt överenskommelse

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Intelliplan med Skill. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andreas Schmidt. andreas.schmidt@skill.se
Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval så vänta inte! På grund av semestertider kan återkopplingen dröja men du kan förvänta dig ett svar senast vecka 32.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Intelliplan jobbar vi varje dag med att skapa en plattform där kreativitet och nyfikenhet får ta plats. Att jobba på Intelliplan innebär att du får ambitiösa och engagerade kollegor med stor kompetens som vi gärna delar med oss av. Vi har en ständig strävan efter att göra det vi gör bäst, skapa lösningar där andra ser problem. Vi vet vart vi är på väg och ser till att ha kul på vägen! Tillsammans jobbar vi högt och lågt och värdesätter att alla får vara med och bidra. Vill du arbeta med roliga, drivna och jordnära kollegor? Då har du hittat rätt!
Läs mer om oss här: www.intelliplan.se