Intresseanmälan Claims Specialist

Intresseanmälan Claims Specialist

Varje år skadar sig flera hundratusentals personer och gemensamt är att de flesta missar att hämta ut sin ersättning. Detta motsvarar 6 miljarder kronor - varje år! Den största anledningen är att det helt enkelt är för komplexa processer och att man är beroende av såväl tid som kunskap för att klara sig igenom dessa.

Detta tar slut nu!

Vi hjälper människor att håva in den ersättning de är berättigade och vi söker dig som är lika stor del serviceminded och fokuserad på att göra ett bra jobb som du är på att sprida glädje och på riktigt vill ha kul på jobbet. Alltså på riktigt-riktigt kul. Som att styra ihop AWs efter jobbet, ordna fester och andra roliga grejer för att skapa skön stämning. Vi går lite efter filosofin "work hard, play hard" - jobbar man hårt förtjänar det att firas!

Om tjänsten

Vi jobbar för människors rätt till ersättning och är specialister på att hitta försäkringar du inte ens visste existerade. Tänk dig att få pengar från en försäkring du inte visste om - det hade känts rätt bra va?

Vi vill ha medarbetare som driver försäkringsärenden i ett team där vi värderar samarbete och sammanhållning samt arbetar för att spräcka myten om att man inte kan ha kul på ett kontor där man jobbar hårt (hoppas du förstått hur viktigt vi tycker det är att ha kul på jobbet nu, annars får vi tjata lite till när du kommer på intervju).

Det dagliga arbetet kommer att bestå av:
  • Arbeta utifrån ett CRM-verktyg och hantera ärenden (utbildning ingår så klart!)
  • Ha kontakt med försäkringsbolag, polismyndigheter, vårdinrättningar
  • Svara på kundservicefrågor via telefon, chatt och mail
Vem är du?

Du ska vara noggrann och strukturerad, ha en positiv attityd och vara intresserad av att hjälpa människor. Vi behöver också någon som behärskar svenska utmärkt i både tal och skrift samt kan kommunicera på engelska. Att kunna ett tredje språk är meriterande, likaså om du har tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen.

Eftersom vi är en start-up finns det alltid möjlighet att påverka, förändra och förbättra vår arbetsplats och våra arbetssätt.

Skicka in en ansökan eller tipsa en vän som skulle passa bra hos oss!

Vad har vi åstadkommit?
  • Ca 20 000 personer har redan använt sig av vår plattform och antalet användare växer per timme.
  • Vi blev utnämnda till Årets start-up bolag i november 2017 (via Business Challenge, i konkurrens av 400 andra!)
  • Vi har tagit in mer än 35 miljoner kronor från ledande Venture Cap-fonder, samt flera av Sveriges främsta affärsänglar, som inte bara lagt in pengar, utan även trovärdighet, nätverk och sin egna kompetens.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje år går miljardbelopp förlorade i outnyttjad försäkringsersättning vid personskador. Det är många som inte förstår sina rättigheter och vanliga försäkringstermer, men framförallt är det långdragna pappersprocesser som gör att många struntar i att fullfölja sin anmälan. När de skadade väl går igenom hela processen missar de ofta okända försäkringar som de direkt eller indirekt betalar för.

Därför har vi skapat Insurello - för att se till att våra kunder får ut rätt ersättning vid personskador.