Projektassistent till Installatörsföretagen

Projektassistent till Installatörsföretagen

Till Installatörsföretagen söker vi en driven och administrativ Projektassistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig ett år framåt med goda chanser till förlängning. Installatörsföretagen sitter centralt på Ringvägen i trevliga lokaler.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en Projektassistent för det branschgemensamma affärsutvecklingsprojektet Elrätt. Du kommer arbeta i nära samarbete med projektledare och projektgrupp. Det är viktigt att du trivs i en administrativ roll där du är en fena på ordning och reda. Exempel på andra arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:
  • Viss koordinering av kalenderinbjudningar samt bokning av möten
  • Ta fram agendor och medverka på möten samt föra protokoll
  • Samordna aktiviteter så som konferenser, lunch, utbildningar etc.
  • Delta på mässor och externa events
  • Administrativt arbete rörande olika interna projekt och strategier
  • Bearbetning av texter som nyhetsbrev, inbjudningar och om intresse finns även ansvara för inlägg i sociala medier
  • Vara behjälplig med andra ad-hoc uppgifter
Din bakgrund
För att axla rollen ska du ha arbetat i en liknande roll sedan tidigare samt trivas i en administrativ samt koordinerande roll. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i rollen som assistent. Du arbetar obehindrat i det svenska språket i såväl tal som skrift samt är en van användare i Officepaketet. Du trivs med att formulera dig i skrift och håller alltid hög kvalité när du kommunicerar.

Som person är du noggrann och känner dig trygg inom det administrativa yrket. Du har ett proaktivt förhållningssätt och du leverera inom uppsatta deadlines samt har en god förmåga att ta egna initiativ samt se vad som behöver göras. Vidare är du en lättsam person som trivs i sociala sammanhang.

Om ElrättElrätt är ett samarbete sedan sju år mellan Installatörsföretagen, Sveriges Elgrossister SEG och Elrätt Leverantörerna. Syftet är att utveckla elteknikbranschen genom att höja elinstallatörernas kompetens och affärsinriktning samt stärka branschens anseende och status. Just nu formas Elrätts nya position med fokus på hållbarhet under rubriken ”Elrätta installatörer genomför energiomställningen”. Se även Elrätt.se

Om InstallatörsföretagenInstallatörsföretagens 3800 medlemmar är entreprenörer, arbetsgivare och företagare verksamma inom branschen för tekniska installationer. Det är våra medlemmar som med sina 50 000 medarbetare installerar, optimerar och kontrollerar din värme, ventilation, vatten, el- och teleteknik.

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation. Vi är en del av Svenskt Näringsliv.

På Installatörsföretagen arbetar cirka 100 medarbetare för att våra medlemmar ska kunna vara attraktiva arbetsgivare, ha en kvalitetssäkrad kompetensförsörjning och ett konkurrenskraftigt företagande. Installatörsföretagen har kontor på 12 olika orter i Sverige.

Läs gärna mer på: www.installatorsforetagen.se

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 okt (21 dagar kvar)