VD-assistent till Installatörsföretagen Stockholm

VD-assistent till Installatörsföretagen Stockholm

Är du VD-assistent och vill utvecklas? Vår kund Installatörsföretagen Stockholm söker nu en VD-assistent för ett konsultuppdrag.

Vill du göra skillnad tillsammans med en av Sveriges viktigaste branscher inom klimatomställning? Vår kund Installatörsföretagen i Stockholm söker nu en professionell VD-assistent som kan ge en hög nivå av administrativt stöd och service till deras VD. Tjänsten ska tillsättas omgående och är initialt ett uppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan!

Installatörsföretagen är en branschorganisation som stöttar och hjälper sina medlemsföretag att bli bättre arbetsgivare och mer framgångsrika som företagare.

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att jobba på ett företag som gör klimatomställningen möjlig genom att samla installationsbranschens företag som steg för steg gör världen mer klimatsmart genom elektrifiering, energieffektivisering och hållbara installationer. Du kommer att stötta VD i administrativa uppgifter och vara en viktig pusselbit där din roll kommer att uppskattas av hela organisationen.

Hos Installatörsföretagen har deras värdeord stor betydelse och för den kultur som de skapat.

- Vi lever verkligen våra värderingar och agerar alltid utifrån våra värdeord; kreativitet, ödmjukhet och personlighet i vårt dagliga arbete. Du kommer till en vänlig organisation där vi lyssnar på varandra, delar med oss av vår kunskap och arbetar gemensamt för att nå våra mål.

Dina arbetsuppgifter

Dina uppgifter kommer variera från dag till dag, beroende på vad VD behöver administrativ hjälp med. Framförallt kommer du att:
  • Hålla ordning och reda i kalendrar, planera och organisera interna och externa möten.
  • Ansvara över researrangemang.
  • Administrera i Team engine.
  • Hantera känslig information med professionalism och konfidentialitet.
Värt att veta

Vår kund har ett modernt kontor placerat Ringvägen100 Skanstull, Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader och därefter har du goda förutsättningar för att uppdraget förlängs eller att bli direktrekryterad till vår kund. Initialt arbetar du som konsult ute hos vår kund, anställd via oss på TNG. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

Till denna roll söker vi dig som har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare. Vidare ser vi att du har:
  • Gedigen erfarenhet från liknande roll i form av att administrativt ge service till en dedikerad chef.
  • Avancerad kunskap i Microsoft-applikationer inklusive Word, Excel, PowerPoint, Outlook samt fördelaktigt om du har kunskap i MS Dynamics och Microsoft Teams.
Som person är du mycket organiserad och korrekt med detaljer. Du jobbar systematisk och självständigt, tycker om att lösa problem och har ett proaktivt arbetssätt. Vidare har du alltid ett stort fokus på service, är kommunikativ och trivs i ett högt tempo.
Mer info
Kontaktperson Åsa Dominicus
Telefon 0701435906
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/