Koordinator till Installatörsföretagen i Stockholm

Koordinator till Installatörsföretagen i Stockholm

Vi söker nu en Koordinator till Installatörsföretagen i Stockholm, läs mer nedan och sök redan idag.

Tycker du om en händelserik vardag, att jobba med koordinering samt att arbeta självständigt? Har du tidigare erfarenhet av arbete som Koordinator, Chefsassistent eller liknande roll? Vi söker nu en självgående Koordinator till Installatörsföretagen i Stockholm som är tillgänglig omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en central och viktig roll med många interna och externa kontaktytor. Du kommer också att arbeta med mycket koordinering samt arbeta proaktivt genom att ta mycket egna initiativ för att på bästa möjliga sätt stötta styrelsen, kollegor och flera inom organisationen.

Installatörsföretagen erbjuder sina anställda och konsulter betald massage på arbetstid, lunchförmån och arbetstider som innebär flexibilitet och förenklar resterande livspussel. Du kommer vara placerad i deras mycket fräscha lokal som är belägen vid Skanstull på söder med närhet till mycket goda kommunikationer, restauranger och annan service.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Administrativ support samt kontinuerligt bistå i det dagliga arbetet för hela Installatörsföretagen, ibland ensam och ibland tillsammans med övriga koordinatorer.
  • Medverka vid styrelsemöten, föra protokoll/anteckningar.
  • Sammanställa material inför möten, konferenser etc.
  • Producera material för utskick/inbjudningar.
  • Planera/boka resor, möten, evenemang och konferenser.
  • Ansvara för att uppdatera intranätet med det material/underlag som tilldelats.I denna konsultroll som Koordinator kommer du att vara stöd till hela Installatörsföretagen. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, men huvudsakligen kommer du genom administration och koordinering ge support och service.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag inledningsvis, men för rätt person kommer tillsvidareanställning att erbjudas.
Uppdraget / tjänsten är på heltid och arbetstiderna är flexibla men ska rymmas inom fönstret 07.00-18.00. Installatörsföretagens behov är så snart som möjligt, och önskar därför start omgående, senast 24 februari.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från en liknande roll och du brinner för att ge service på hög nivå. Du är självgående, driven och initiativtagande. Din förmåga att prioritera bland uppgifter är god och du strävar alltid efter att ligga steget före för att underlätta i andra personers vardagliga arbete. Du tar dig an varierande uppgifter med en positiv och problemlösande inställning och du anpassar dig efter person samt situation - du är en handlingskraftig person som alltid arbetar noggrant och kvalitetsmedvetet.

Du har goda kunskaper i Office 365, har arbetat i något CRM system samt är flytande i svenska tal och skrift.
Det är meriterade om du har erfarenhet från Sharepoint, EpiServer och / eller Apsis.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Linnea Wäringe
Telefon 0768830460
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 mars 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/