Ekonomiassistent till Installatörsföretagen

Ekonomiassistent till Installatörsföretagen

Till Installatörsföretagen med kontor centralt i Stockholm söker vi en ekonomiassistent. Läs mer nedan och sök redan idag!

Har du jobbat ett par år som ekonomiassistent och vill ta nästa steg med ansvar för och sköta leverantörsreskontran på Installatörsföretagen? Är du redo för en ny utmaning och vill jobba centralt på Södermalm i Stockholm i en trevlig miljö på en bransch- och arbetsgivarorganisation? Då kan tjänsten på Installatörsföretagen vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ekonomiassistent på Installatörsföretagen får du jobba med leverantörsreskontran från A till Ö. Du blir en del av ett trevligt och kompetent team på 5 personer som tillsammans har helhetsansvaret för ekonomiarbetet på Installatörsföretagen och några branschorganisationer.

Installatörsföretagen erbjuder dess anställda lunchförmån, friskvård, sjukvårdsförsäkring och flexibla arbetstider. Du kommer vara placerad i fräscha lokaler som är belägna vid Skanstull på söder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • ansvara för hantering av leverantörsreskontran från A-Ö
  • ansvar för hanteringen av utlägg och reseräkningar
  • ansvara för det digitala avtalssystemet
  • delta i olika utvecklings- och digitaliseringsprojekt
  • backup för kollegor
  • vara delaktig i verksamhetsstödet på ekonomiavdelningen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi arbetar i Xledger och Fortnox, vi sköter ekonomin för Installatörsföretagen och erbjuder även våra tjänster till andra branschorganisationer i vårt Shared Service Center.

På Installatörsföretagen har vi värderingar som vi lever efter i vår arbetsvardag. Orden Kreativitet, Ödmjukhet och Personlighet har betydelse för oss och den kultur som vi skapat hos oss. Vi är aldrig rädda för att se saker ur en ny synvinkel. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och lyssnar på varandra för att lära oss mer. Vi visar personlighet, respekt och lojalitet.

VEM ÄR DU?

Du har:
  • några års relevant erfarenhet från liknande roll
  • goda kunskaper kring leverantörsreskontra och förståelse för ekonomiflödet
  • flytande kunskaper i svenska tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i Xledger och/eller Fortnox.

Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i den här rollen som innebär mycket hantering av siffror ser vi att du är noggrann och ansvarsfull. Det är också viktigt att du är kommunikativ och serviceorienterad eftersom du har breda kontaktytor. Som person tror vi att du är nyfiken och vill lära dig mer. Du är en doer och tar dig an arbetsuppgifter och tar chansen att utvecklas.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/