Testare till Insclear

Testare till Insclear

Dina arbetsuppgifter

Insclear expanderar och söker nu duktiga Testare. Du arbetar med att testa utvecklarnas kod kontinuerligt och är van vid att utföra manuella tester. Release sker varje månad och du arbetar effektivt i samspel med utvecklingsteamet för att nå deadline. Insclear samarbetar med Microsoft i delar av sina projekt och använder tekniker i framkant. Varje år deltar man därför i Microsoft Techdays för att hålla sig à jour.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med test och särskilt manuella tester i 1-5 år. Det är meriterande med utbildning inom kvalitetssäkring och test, vi söker dig som vill göra karriär inom testning. Svenska samt engelska obehindrat i tal och skrift är ett krav för denna roll.

Vi tror att du är en pigg, glad och aktiv teamarbetare som har mycket eget driv och är självgående.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Malin Ryholt på telefon 08 445 43 44 eller malin.ryholt@2complete.se. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökan via epost, sök via angiven länk.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 08 445 43 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Insclear samarbetar med två av pension- och försäkringsbranschens ledande förmedlarbolag, Söderberg & Partner och Max Matthiessen. Tillsammans erbjuder de premiecentralen för upphandlad affär samt sin samfaktureringstjänst som möjliggör bättre kontroll och minskad administration kring kundföretagets pension- och försäkringshantering. Företaget har kontor i Stockholm och Sundsvall, denna tjänst är på kontoret i centrala Stockholm.