Säljare / Abonnemangssäljare / Innesäljare

Säljare / Abonnemangssäljare / Innesäljare

Dina arbetsuppgifter
I rollen som abonnemangssäljare kommer du att på plats på vårt kontor kontakta kunder via telefon. Din arbetsuppgift blir att kontakta företagskunder och hjälpa dom med enkla telefonilösningar för framtiden. Du ingår i en grupp glada säljare i en arbetsmiljö där det ska vara högt i tak och roligt att arbeta. Vi erbjuder fast timlön + provision och ett varmt arbetsklimat.

Vi söker dig som vill jobba som innesäljare i en grupp med ambitiösa säljare. Vi tror att du trivs med att vara med i en gemenskap med positiv energi och ett bra klimat med mycket tävlingar, resor och happenings. Ingen arbetslivserfarenhet krävs! Innan du börjar arbeta får du genomgå en grundlig utbildning som kommer att vara till stor nytta för ditt framtida arbetsliv och väl på plats i arbetet får du dessutom dagligen stort stöd av våra erfarna coacher och arbetskollegor.

Passar det här in på dig eller någon du känner? Sök eller tipsa om jobbet redan nu!

Timothy Jeng
timothy@insales.se
0708881432

Adress
Fleminggatan 20 A
112 26 Stockholm
Mer info
Kontaktperson Timothy Jeng
Telefon 0708881432
Email Mejla Timothy Jeng
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.insales.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Insales AB startade sin verksamhet i oktober 2009 och har sedan dess prioriterat långsiktighet i sina relationer gentemot såväl samarbetspartners som sina anställda. Vi har i dagsläget kontor i Stockholm, Göteborg och Örebro och är ca 50 medarbetare.