Account manager / Säljare till Innosoft

Account manager / Säljare till Innosoft

Är du en orädd och driven säljare som vill arbeta i ett framgångsrikt team? Vill du arbeta på ett företag i framkant inom IT-branschen? Då har vi tjänsten för dig!

Som Account Manager på Innosoft kommer du arbeta med flera delar av försäljningsprocessen. Från att leda möten med kund och hålla produktdemonstrationer, till att anpassa produkt efter företag och slutligen avsluta och skriva avtal.

Du får en bred kundstock med varma och kalla leads som du sedan bearbetar, med fokus på både nyförsäljning och merförsäljning.

Innosoft är en ledande mjukvarudistributör inom IT i Skandinavien. Vi Tillhandahåller de absolut bästa lösningarna inom IT för att underlätta arbete och öka lönsamheten hos våra partners.
I rollen som Account Manager kommer du att:
  • Ha kontakt med beslutsfattare inom IT från små till stora företag.
  • Ha ansvar för att uppnå uppsatt budget och säljmål.
  • Ha kontakt med duktiga kollegor som arbetar med implementering av mjukvara.
Du kommer du att arbeta i ett högt tempo med tydliga säljprocesser. Vi är idag 15 anställda som sitter i fräscha lokaler i Årsta, södra Stockholm.

För att passa i rollen som Account Manager på Innosoft tror vi att du har arbetat med uppsökande försäljning i minst ett år.

Du är driven, engagerad och vill utvecklas inom försäljning. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och van vid att leverera goda resultat.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom IT men inget krav.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
Plats: Byängsgränd 22, Årsta

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Mattias Söderberg på nr. 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Innosoft är en ledande mjukvarudistributör inom IT i Skandinavien.

Med mångårig kompetens tillhandahåller vi marknadens smartaste och mest innovativa lösningar exklusivt till IT-Konsulter och interna IT-avdelningar.

Vi är specialiserade inom IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar med fokus på drift, övervakning, automatisering men i vår heltäckande portölj ryms även lösningar för områden som Fjärrstyrning, Anti-Virus, Backup.

Med våra lösningar hjälper vi partners att bli mer effektiva och lönsamma i deras verksamhet samtidigt som vi skapar nya möjligheter.

Vi tror på långa samarbeten och jobbar väldigt nära med våra partners för att bygga förtroende och förbättringar.

Vi tillhandahåller de absolut bästa lösningarna inom IT för att underlätta arbete och öka lönsamheten hos våra partners.

I alla branscher är IT en viktig del av verksamheten, det ska inte vara besvärligt eller omständigt att underhålla IT. Med vår kompetens och våra verktyg vill vi att alla branscher ska effektiviseras.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account manager, säljare, försäljare, IT, innesäljare, utesäljare, fältsäljare.
Mer info
Kontaktperson Mattias Söderberg
Telefon 072-157 27 76
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.