Senior People Manager till Innofactor

Senior People Manager till Innofactor

Om du letar efter en arbetsgivare som står för kompetensutveckling, samarbete, engagemang och balans i livet, där arbetsklimatet är inkluderande och varmt. Där du får chansen att bidra med dina goda ledaregenskaper i ett teknikorienterat landskap så har du hittat rätt! Läs vidare.

Till affärsområdet Cloud Platform söker vi nu en People Manager.

Som People Manager är ditt ansvar att säkerställa att Innofactor har rätt kompetens för att säkerställa hög kvalité i leveranserna, hög och jämn beläggning som ger nöjda medarbetare, nöjda kunder och fortsatt tillväxt.

Du rapporterar till affärsområdeschefen och har ett nära samarbete med Delivery Manageroch projektledare. Ditt team består idag av 30 st. kompetenta, sakkunniga och värdefulla konsulter som vi lägger stor vikt vid att kompetens- och karriärutveckla. Konsulterna arbetar i olika leveransteam kopplat till kunduppdrag, som leds av en projektledare som konsulterna rapporterar till i projektet.

Tjänsten är placerad på vårt kontor på Drottninggatan, med möjlighet till distansarbete.

Om rollen

Som People Manager på Innofactor skapar du förutsättningar för konsult och uppdragsteam att utvecklas och leverera genom att:
  • Bedriva ett närvarande ledarskap som bygger på kommunikation, coaching och mentorskap, för att utveckla såväl individer som team för att nå sin fulla potential.
  • Utveckla individernas och teamens kompetens. Du planerar och genomför utvecklingssamtal, uppföljningssamtal och lönesamtal. Du skapar en kultur som är lärande och utvecklande genom kompetensutveckling och kompetensöverföring samt säkerställer en så god prestationsmiljö som möjligt.
  • Skapa tillväxt i gruppen genom rekrytering. Du ansvarar för rekrytering samt pre & on-boardning. Genom att vara aktiv och proaktiv i rollen hittar och attraherar du rätt medarbetare för oss samt samarbetspartners för rekrytering. Vara aktiv i arbetet med Employer Branding.
  • Säkerställa att leveransteamen är effektiva genom att förse dessa med rätt kompetens i rätt tid. Följa upp och analysera resursfördelning, agera för en optimerad och balanserad bemanning. Samarbeta med leveransorganisationen och planera bemanning för kommande uppdrag.
Dina kvalifikationer

Vi söker dig som dokumenterat och framgångsrikt har arbetat som ledare för ett större team, kanske som konsultchef, under flera års tid. Meriterande är att du även själv har erfarenhet av att arbeta i konsultrollen. Du är en person som brinner för människor och deras utveckling.

Du har erfarenhet av att leda människor som arbetar i projektform och har ett utomordentligt öga för hur man bäst fördelar sina resurser för att möta affären och verksamheten optimalt. Vidare har du god förmåga att leda i en organisation under förändring. Du förstår och har erfarenhet av teknik och IT och har god förmåga att navigera i denna terräng.

För att förstå den komplexa värd vi levererar inom området Cloud Platform är det önskvärt att du är insatt i Microsofts molnmiljöer på en "foundation" nivå. Har en grundförståelse för Microsoft Azure, Microsoft 365 och Microsoft Data & BI för att kunna stötta dina medarbetare samt bemanna uppdragen på ett bra och effektivt sätt.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig för rekryteringen är Erika Klatzkow, erika.klatzkow@valegro.se tel. 0704-121950. Observera att ansökningar inte tas emot via mail utan genom Sök denna tjänst.

Välkommen att ringa eller maila om du har frågor om tjänsten. Tveka inte att söka tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med urval.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom management, ekonomi, försäljning och HR samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.

www.valegro.se

sökord: Konsultchef HR Head of people

Om arbetsgivaren

Innofactor är en unik konsultorganisation med över 600 anställda i Norden och med stort Microsoftfokus. I Sverige är vi 90 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt baserade på Microsoft Dynamics 365, Office 365, Power BI och Azure.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm