Saas Sales & Markering Manager till Inkopio

Saas Sales & Markering Manager till Inkopio

Vi söker just nu en ambitiös B2B SaaS- Sales & Marketing Manager till Inkopio. Söker du en ny utmaning och vill följa med på tillväxtresan mot att bli ett internationellt bolag?

Arbetsuppgifter
I rollen som Saas Sales and Marketing Manager kommer du att sälja Inkopios innovativa B2B Saas-produkt CPro, till en mängd olika branscher. Du kommer vara en viktig del av Inkopios säljteam där du tillsammans med dina kollegor arbetar med den digitala säljprocessen. Ditt fokus kommer att ligga på nykundsförsäljning och att marknadsföra Inkopio via strategier som till exempel inbound marketing i Hubspot och marknadskampanjer via Linkedin.

Du kommer att få full utbildning i CPro och på sikt kommer du kunna följa kunden under hela resan, från första möte till implementering av systemet. Vi letar efter dig som har tidigare B2B- försäljningserfarenhet, van att ta egna initiativ. Du gillar att driva projekt och hittar ständigt nya lösningar för att nå ut till rätt kunder. Då Inkopio är under tillväxt gillar du att ta ansvar och jobba med ett långsiktigt mindset.

Du får inte bara möjlighet att jobba med en Saas- produkt i framkant utan även med kunder i Sverige, Norden och framåt, även internationellt. Som en av företagets första Sales & Marketing Manager kommer du vara med och bygga Inkopios framtida säljteam.

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet av B2B-försäljning, meriterande om det varit mot stora företag och organisationer
  • (Meriterande) Har erfarenhet från försäljning av Enterprisemjukvara
  • (Meriterande) Har erfarenhet från konsultförmedling/konsultinköp
  • Mycket bra kunskaper i engelska
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
  • Modig - Du vågar ta ansvar och initiativ
  • Social - Du berättar gärna hur helgen har varit på måndagsmötet
  • Empatisk - Du är affärsdriven men har inte armbågarna utåt
Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Saas Sales and Marketing Manager. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Inkopio. Professionals Nord sköter hela rekryteringsprocessen. Har du frågor kopplat till rollen, processen eller har du andra funderingar når du oss enkelt på: Info@professionalsnord.se.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!