Teknisk Projektledare / Implementation Manager till Inkopio

Teknisk Projektledare / Implementation Manager till Inkopio

Vi på Inkopio fortsätter växa och söker nu en Teknisk Projektledare. Inkopio är ett personligt techföretag inom inköp och går starkare än någonsin. Vi är väldigt glada över att äntligen få leta efter vår nästa medarbetare som kommer att ha en drivande roll i våra kundimplementationer.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare kommer du arbeta nära samtliga roller på Inkopio, däribland säljare, utvecklare och supportmedarbetarna och sist men inte minst våra kunder.

Dina ansvarsområden täcker ett antal funktioner, bland annat kommer du att arbeta med:
  • Vid ny kundimplementation ta kontakt med kund för att boka uppstartsmöte, få mer ingående information samt insamling av krav
  • Planera tid och resurser för kommande och pågående projekt
  • Driva, koordinera och följa upp att implementationer går enligt tid- och leveransplan
  • På sikt agera teknisk specialist till säljare och vara stöd i säljprocessen
Detta är en central och viktig roll på Inkopio och det är du tillsammans med oss och våra kunder som kommer göra bolaget framgångsrikt.

Vem är du?
Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och en teknisk bakgrund. Du har lätt att ta till dig information från olika kunskapsområden. Du är driftig och strukturerad samt gillar att ta ansvar och egna initiativ.

Vi tror att du:
  • Har erfarenhet av att driva implementationsprojekt
  • Har en god systemförståelse samt kunskaper i Excel
  • Trivs med social kontakt och drivs av att hjälpa kunder
  • Talar och skriver flytande på svenska och engelska
  • Meriterade om du har erfarenhet arbete inom konsultinköp
Vad erbjuder vi?
På Inkopio finns det många grymt kompetenta kollegor och de har stora, fina varumärken i kundportföljen. Hos Inkopio får du en rolig, utmanande och varierande vardag med mycket frihet under ansvar. Du kommer få vara med företagets starka tillväxt till att bli ett internationellt företag. Hos Inkopio är individen viktig och de är därför flexibla med arbetstider och remote arbete samtidigt som du får bra förmåner! Företaget sitter på Epicenter centralt i Stockholm där man ofta har AWs och andra roliga event!

Information om tjänsten
Professionals Nord kommer att ansvara över rekryteringsprocessen. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Inkopio. Har du frågor kopplat till rollen, processen eller har du andra funderingar når du oss enkelt på: Info@professionalsnord.se.
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0723000329
Email Mejla Lucas Bryggman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.inkopio.se/sv/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inkopio är ett agilt bolag som arbetar i platt hierarki för att lyfta fram det bästa hos varje medarbetare. Eftersom de växer snabbt finns det ständigt nya möjligheter och nya projekt inom företaget. Inkopio grundades 2014 och är idag ett snabbväxande företag som arbetar i gränslandet mellan inköpsavdelningar och leverantörer för extern personal. Med hjälp av deras Saas produkt förenklar de företags hantering av konsulter och automatiserar arbetet tillsammans med leverantörerna. De arbetar med stora kunder inom både privat och offentlig verksamhet i Sverige och Norden.