Vi söker en rekryterare

Vi söker en rekryterare

Tjänsten
Är du en driven individ som vill lyckas i karriären? Gillar du utmaningar och vill vara med att bygga upp något stort? Då kan du vara den vi söker.

Vi expanderar och söker nu nästa stjärna som ska vara med på Initiums resa att bli Sveriges ledande bemanning & rekryteringsföretag inom bygg & infrastruktur.

Som rekryterare kommer ditt huvudfokus vara att komma i kontakt med kompetent personal inom byggsektorn, yrkesarbetare och tjänstemän.

Kontoret ligger centralt i Stockholm innerstad och tjänsten är på heltid mån-fre, 8-17.

Vi söker
Du ska vara en driven individ som har stora ambitioner och vill lyckas i karriären. Vara självgående och ansvarsfull och som gillar att komma med egna idéer som kan förbättra företagets utveckling och tillväxt.

Att du har tidigare erfarenhet inom rekrytering är meriterande men inget krav då vi anser att driv, energi och viljan att vilja utvecklas är viktigast.

Vad vi erbjuder
  • Personlig utveckling
  • Möjlighet att bidra på en hög nivå
  • Trivsam arbetsplats
  • Bra grundlön + provision
  • Kollegor som stöttar en mot framgång
  • Kick-offer och andra roliga aktiviteter när uppsatta mål tas
Vill du vara med på denna spännande resa? Sök tjänsten idag!

Ansökan skickas till jobb@initium.nu
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Initium Gruppen är ett nytänkande bolag som grundades 2016 med målsättningen att bli ett av Sveriges ledande företag inom byggsektorn. Företagets tre huvudområden är entreprenad, bemanning och headhunting. Vi växer i rask takt och ser inget slut på vår framgångsresa, utan detta är bara början. I dagsläget har företaget ca. 60 anställda och arbetar främst i Stockholm men är även verksamma i andra delar av landet. Huvudkontoret ligger centralt i Stockholms innerstad.

För oss på Initium gruppen är det viktigt att man trivs på sin arbetsplats och med sin tjänst. Med tanke på att vi människor arbetar större delen av våra liv anser vi att man som anställd på Initium ska känna att man bidrar till dess utveckling/expansion och att man har ett högt värde för företaget. Det gör vi tillsammans med bra teamwork och tydliga, konkreta målsättningar. Vi vill att man ska se detta mindre som ett jobb och mer som en livsstil.