Om tjänsten

Just nu söker vi på Initium Gruppen en rekryterare med en bakgrund inom försäljning som ska vara med och vidareutveckla vår headhunting-verksamhet.

Arbetsuppgifterna kommer att utföras på kontoret där du kommer i kontakt med dem olika kandidaterna på telefon. Kontoret ligger i Stockholms innerstad och arbetstiderna är förlagda till 08:00-17:00 måndag-fredag.

Vi söker

En person som vill vara med och vidareutveckla en spännande rekryteringslösning som företaget nu väljer att lägga mycket resurser på. Därför ser vi gärna att du är en person som vill åstadkomma mycket och vara med och bygga upp något stort tillsammans med företaget.

Vi vill att du ska ha energi och driv att vilja lyckas i karriären och har ett bra mindset, för det kommer att behövas. Att du är en person som har stora ambitioner och tar för dig är väldigt viktigt.

Vad vi erbjuder
  • Personlig utveckling
  • Möjlighet att bidra på en hög nivå
  • Trivsam arbetsplats
  • Bra grundlön + provision
  • Kollegor som stöttar en mot framgång
  • Kick-offer och andra roliga aktiviteter när uppsatta mål tas
Skicka ditt CV och personliga brev till info@initium.nu
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Initium Gruppen är ett nytänkande bolag som grundades 2016 med målsättningen att bli ett av Sveriges ledande företag inom byggsektorn. Företagets tre huvudområden är entreprenad, bemanning och headhunting.

I dagsläget har företaget ca. 80 anställda och arbetar främst i Stockholm men är även verksamma i andra delar av landet. Huvudkontoret ligger centralt i Stockholms innerstad.