Cisco Sales Specialist

Cisco Sales Specialist

Cisco Sales Specialist

Är du en hybrid med en teknisk hjärna och starka sociala färdigheter? Då kan du vara helt rätt för positionen som Cisco Sales Specialist. Missförstå oss inte, vi letar ju så klart efter en människa. Men en människa som har teknisk kunskap och intresse i kombination med en unik förmåga att bygga starka relationer med professionella partners.

Certified sales partner

Som Cisco Sales Specialist är det obligatoriskt att gå igenom de nödvändiga Cisco-utbildningarna och certifieringarna. Utbildningen är inte helt lätt, varför det krävs en viss teknisk förståelse för att lyckas i denna roll.

Johan Nordsvärd som blir din ledare är en trevlig kille med bra koll på verksamheten och affärerna. Du kan se hans profil här: https://www.linkedin.com/in/johan-nordsv%C3%A4rd-a11b6518/.

Du kommer främst att bygga vidare på de goda affärsrelationerna som redan finns med våra befintliga kunder, men naturligtvis också ta tag i möjligheterna för nya affärer du stöter på.

Vissa dagar arbetar du på kontoret, andra dagar arbetar du ute hos kunden för att stärka kundrelationerna.

Nyfiken och ambitiös nörd

Du behöver inte ha många års erfarenhet. Vi letar efter en kollega med exakt rätt inställning och teknisk kunskap. Resten kan vi lära dig, även om erfarenhet av B2B-försäljning så klart kommer att vara en fördel. Likväl som att kunskap om Data Center Technologies eller specifik erfarenhet från Cisco naturligtvis skulle vara ett plus om din motivation, personlighet och nyfikenhet matchar det vi letar efter.

Din nyfikenhet hjälper dig ständigt att lära dig nya saker och hålla dig uppdaterad på tekniska trender. Nyfikenheten är också en tillgång i din kommersiella kundutveckling, där du är ansvarig för att känna till kundens affär och tillsammans med dem få den att växa.

Lägg nu inte för mycket tid på att skriva en lång ansökan. Skicka oss hellre en detaljerad CV tillsammans med en kort motivation till varför du är rätt för person för rollen som Cisco Sales Specialist hos Ingram Micro.

Om du har några frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta team lead Johan Nordsvärd, johan.nordsvard@ingrammicro.com, eller HR Business Partner Bettina Frederiksen, Bettina.frederiksen@ingrammicro.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (24 dagar kvar)