Cloud Solution Architect

Cloud Solution Architect

Cloud Solution Architect med entreprenörsanda
Detta är den ideala positionen för dig som strävar efter en betydande roll i den framtida utvecklingen av en organisation som kommer ha stor inverkan på marknaden.

Ingram Micro är en teknisk distributör som arbetar med alla storlekar av återförsäljare. Många organisationer implementerar nu molnlösningar och Ingram Micro hjälper dem att nå den fulla potentialen av molnintegrationer.

I den här rollen kommer du att hantera AWS, Azure och Google molnlösningar och stödja partners i deras arbete att migrera från datacentra till moln.

Med ett starkt stöd från internationella kollegor och leverantörer kommer du att vara en viktig person i teamet som tar våra molntjänster till nästa nivå. Du kommer att vara del av ett litet dedikerat team så dina insatser kommer att uppmärksammas och vi är mycket beroende av varandra.

En global muskel på en tillväxtmarknad
Som en del av ditt inträde på Ingram Micro besöker du molnteam i andra länder för att bygga relationer inom företaget och lära dig av deras erfarenhet. Som global organisation är vi en stor muskel på marknaden och arbetar nära leverantörer för att hjälpa våra återförsäljare att växa i sin molnverksamhet.

Med mycket professionella supporttjänster kan vi anpassa oss till och matcha våra återförsäljares behov.

Är det här jobbet nästa steg i min karriär?
Du kanske ställer dig den frågan. Här är några saker att överväga i beslutet om att söka detta jobb eller inte. Stämmer nedan in på dig – skicka in din ansökan!
  • Jag vill göra skillnad i en storskalig verksamhet
  • Att arbeta internationellt skulle krydda min vardag
  • Jag är en skapande person snarare än en förvaltare
  • Om någonting verkar besvärligt hittar jag en väg runt och jobbar för en lösning
  • Jag tar inte mig själv på alltför stort allvar och har inget emot lite dålig humor
Spendera inte timmar på att skapa en ansökan utan skicka oss bara ett träffsäkert brev och en kort introduktion till varför det här jobbet kan vara rätt för dig.

Kreativ person med bra kommunikationsförmåga
Du behöver inte vara Sveriges ledande lösningsarkitekt för att ansöka till det här jobbet. Det du behöver är en stark kommunikationsförmåga eftersom du kommer att träna våra återförsäljare i de lösningar som vi erbjuder och hjälpa dem att sälja det till sina kunder.

Du måste också ha en stor nyfikenhet som driver dig framåt, utvidgar din kunskap och matar din kreativitet.

För eventuella frågor angående befattningen ber vi dig vänligen kontakta din potentiellt nya chef Torbjörn Torbjorn.schon@ingrammicro.com

Kolla in hans profil på LinkedIn här: https://www.linkedin.com/in/tobbeschon/

Läs mer om våra molntjänster här: https://www.ingrammicrocloud.com/se/en/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://mobility.ingrammicro.com
Sista ansökningsdag 23 jan 2020 (3 dagar kvar)