Affärsutvecklande Growth Manager till IT-branschen!

Affärsutvecklande Growth Manager till IT-branschen!

Ingram Micro AB växer och vi söker nu ytterligare en Growth Manager till vårt nya SMB Growth Team!

Growth Manager

Som Growth Manager jobbar du huvudsakligen med att affärsutveckla befintliga kunder genom att bredda samarbetet och öka vår gemensamma affär. Dina kunder är små och medelstora återförsäljare inom IT-branschen och du bygger relation med företagsledning och inköp.

I din roll behöver du kunna förstå kundens verksamhet, affärsmodell och erbjudande. I dialog med kunden utveckla nuvarande affärsområden samt identifiera nya baserat på kundens befintliga affär och kunder.

Team Work makes the Dream Work

För att du ska lyckas i din roll som affärsutvecklare och kunna presentera de bästa lösningarna för dina kunder står specialister och certifierade experter från våra affärsområden redo att hjälpa och stötta dig.

Vem är du?

Som Growth Manager blir ditt huvudansvar att bygga relationer och förtroende med våra befintliga kunder. Du är proaktivt och ser varje kontakt som en möjlighet att bygga relation, identifiera utmaningar samt utveckla samarbetet och den gemensamma affären.

Eftersom vi är en internationell organisation måste du behärska engelska i tal och skrift.

Ja, det är jag!

Om du ser dig själv i en försäljningsposition som denna, vänligen skicka oss ditt CV omedelbart. Vi intervjuar när vi tar emot relevanta sökande. Spendera inte tid på ett motiverat personligt brev, men sätta några ansträngningar i en välbeskrivande CV som täcker en kort motivation för varför du kommer att vara en tillgång för Ingram Micro.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Liam Sadeghi, liam.sadeghi@ingrammicro.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://mobility.ingrammicro.com
Sista ansökningsdag 10 apr 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ingram Micro har som vision att vara Nordens ledande distributör inom värdeadderande tjänster och vi är en god bit på väg. Våra många år som klassisk IT-distributör har lärt oss vikten av ett starkt maskineri och välutvecklad logistik.

Med en marknad i ständig förändring och utvecklingen mot ett mer konsumtionsbaserat samhälle har vi en mycket viktig roll att fylla; att hjälpa våra återförsäljare och slutkunder att tillfullo utnyttja det tekniken lovar.

Idag kan vi erbjuda automatiserade plattformar i ett förstklassigt ekosystem som är anpassat för att möta framtidens teknikutveckling. Vi är starka och marknadsledande inom samtliga våra affärsområden och det finns idag ingen aktör på marknaden som är lika fulltäckande.

Vi vet att vi förmodligen är världens största okända företag, men vi arbetar med alla välkända varumärken.Läs mer här:

https://se.ingrammicro.eu/