HTSM Operatör till vårt Kundcenter

HTSM Operatör till vårt Kundcenter

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.

Kundcenter fungerar som en ledningscentral där larm och felanmälningar tas emot samt övervakning av järnvägsanläggningar sker. Arbetet sker 24 timmar om dygnet under årets alla dagar med hjälp av 12 operatörer som jobbar i tre skift. Uppgifterna för Kundcenter består i huvudsak i att verka för våra underhållskontrakts räkning, vara felmottagningscentral, ta emot fel och kalla ut felavhjälpning inom ramen för våra kontrakt. Kundcenter har också HTSM-uppdrag mot interna och externa kunder runt hela landet samt fungerar också som larmcentral enligt Infranords larmplaner.

Det finns många fördelar med att vara anställd på Infranord. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en god social samvaro.

Arbetsuppgifter:

Som HTSM Operatör på Kundcenter tar du, via telefon, emot felanmälningar och larm från våra kunder. Den information du får av kunden är sedan underlag för nästkommande aktivitet, vilket ofta är att sända ut rätt kompetens för felavhjälpning i spårmiljön. Du tar också emot felanmälningar gällande Trafikverkets telenät.

Kundcenter tillhandahåller även huvudtillsyningsman (HTSM). Som HTSM ansvarar du för koordinering av verksamheten i avstängd spårmiljö.

Som HTSM Operatör på Kundcenter ansvarar du även för att:
  • Ta emot, registrera och hantera inkommande ärenden
  • Aktivt ta del av gällande rutiner och information
  • Rapportera förekommande avvikelse
  • Som HTSM ansvarar man för pågående D-skydd enl. TTJ
  • Administrativt förbereda kommande arbeten
Kvalifikationer:

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, alternativt motsvarande kompetens eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du strukturerad, pedagogisk, noggrann och har hög ansvarskänsla. Du har även lätt att göra dig förstådd via telefon. Då tjänsten kräver god social kompetens kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas.

TSM utbildning är meriterande.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad och med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord - Spåret till framtiden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3 000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion.