Entreprenadingenjör till vårt nya telekontrakt med SL i Stockholm

Entreprenadingenjör till vårt nya telekontrakt med SL i Stockholm

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen som är ett av det mest miljöanpassade transportalternativen. Vi är mycket stola över att kunna erbjuda alla våra anställda möjligheten att bidrar till en hållbar utveckling.

Är du en driven och affärsmässig Entreprenadingenjör med stort kundfokus? Då kan du vara Infranords framtida medarbetare på vårt nya telekontrakt med SL i Stockholm

Arbetsuppgifter:

Som Entreprenadingenjör kommer du att ingå i Region Mitt, arbetschefsområde Stockholm.

Som Entreprenadingenjör på Infranord är det viktigt att ha ett "entreprenadtänk" och affärsmässighet i ryggmärgen. Du rapporterar till Platschefen och ansvarar för att ekonomisk uppföljning och prognosarbetet i projektet. Du ska bevaka kontraktshandlingar och medverka vid produktionskalkylsarbete och produktionsplanering och finns hela tiden vid Platschefens sida för att stötta hen i projektet.

I rollen förväntas det att man följer upp framdriften samt tillser att processer efterlevs samt arbetas därefter. Vi söker dig som alltid strävar efter att förbättra lönsamhet och nå uppsatta mål. På uppdrag av Platschefen har du en kontrollfunktion av inhyrda/UE resurser. Vidare är Entreprenadingenjörens uppgift att upprätta dokumentation (relationshandlingar, projektplaner) och du kommer även att delta i kundmöten.

Vi söker dig som alltid eftersträvar hög kvalitet i det arbete du gör och efterlever god affärsetik i mötet med kunder. Du bör även vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är. Det är viktigt att ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet samt säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.

Som Entreprenadingenjör på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har examen från Universitet/Högskola alternativt motsvarande kompetens och det är önskvärt att du har 2-3 års erfarenhet från likande arbete. Erfarenhet från infrastrukturbranschen och byggbranschen samt från verksamhet inom tele eller transmission är meriterande.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann. Du har även vana att planera, genomföra och följa upp samt att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktpersoner:
Platschef Erik Wedemalm, 010-121 72 85
Sofia Plym Arkert (HR), 010-121 43 77
Johnny Nadérus (Seko), 010-121 33 94
Anna-Karin Westman (ST), 010-121 43 04
Lars-Erik Mott (SACO-TJ), 010-121 33 07

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord - Spåret till framtiden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3 000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion.