Konsultchef Infrastruktur med affärsområdesansvar till Infozone

Konsultchef Infrastruktur med affärsområdesansvar till Infozone


Infozone är ett IT-kunskapsbolag med expertis inom virtuell infrastruktur, systemutveckling och beslutsstöd. Vi levererar kundanpassade, effektiva och robusta IT-system. På Infozone arbetar vi för att strukturera och automatisera era IT-miljöer för en optimal funktion, drift och ekonomi. Vi erbjuder våra kunder information, kunskap och stöd i alla lägen som ni kan tänkas hamna i. Vi är idag ca 40 anställda. Vi tror på att vi kan skapa hjältar av våra kunder genom våra egna hjältar - We Create Heroes!
www.infozone.se

Grupperingen Infrastruktur består hos av ca 20 personer. Vi har en Managed Services-funktion in-house där vi driftar samt ger support till våra kunder. Utöver det arbetar våra konsulter på uppdrag ute hos våra kunder med allt från drift och support till uppdrag som innefattar att hjälpa och stödja kunderna i arbetet med att ta fram, utveckla och förbättra sin infrastruktur genom bl.a. strategi/rådgivning, analys/utredning, implementation samt utveckling/förvaltning inom infrastrukturområdet. Ett stort fokus ligger på Microsoft och Citrix-lösningar.

Om tjänsten
I rollen som Konsultchef för Infrastruktur ansvarar du för vår avdelning som levererar tjänster inom infrastruktur till våra kunder. Du har personalansvar och budgetansvar. Tillsammans med säljarna ansvarar du för att tillsätta de uppdrag som kommer in, med befintliga konsulter eller underkonsulter. Du kommer att löpande bygga upp relationen med våra olika underkonsulter samt även arbeta med att utöka vårt nätverk rörande underkonsulter. Vidare har du en löpande dialog med kunderna för uppföljningar rörande konsulterna och uppdragen. Kompetensutveckling, lönesamtal, rekrytering samt utvecklingssamtal ingår även i rollen. För att bibehålla och utveckla tillhörigheten och teamkänslan i gruppen arbetar du löpande med att åka ut och träffa konsulterna på deras uppdrag samt anordnar olika aktiviteter såsom after works och digitala möten mm. I rollen ingår även partneransvar vilket innebär att arbeta nära och utveckla vårt samarbete med våra kategori A partners, Microsoft och Citrix för att utveckla vår affär och vårt samarbete kopplat till infrastruktur. I rollen ingår man i ledningsgruppen.

Din kompetens och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande dokumenterad arbetserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av arbete med personalansvar (personaladministration, lönesamtal, utvecklingssamtal, rekrytering, kompetensutveckling osv) och är van att arbeta nära kunder för uppföljningar och avstämningar. Vidare har du en god kompetens och förståelse inom infrastrukturområdet (såsom drift, support och olika tekniska lösningar inom området) samt har förmågan att prata teknik med såväl tekniker som kunder. Du är duktig på att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Erfarenhet av Citrix är meriterande. Ifall du har utbildning inom IT samt personaladministration är även det positivt.

Dina personliga egenskaper
Som person är du lugn och trygg samt inger förtroende. Du är prestigelös och har lätt att prata med alla typer av personer, på olika nivåer i organisationer samt är duktig på att vårda och bygga relationer med såväl dina kunder som med dina konsulter. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Ditt intresse av att utveckla och leda människor tillsammans med ditt driv och engagemang gör att du arbetar målinriktat och med stort fokus framåt. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och orädd inför nya utmaningar.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se, 0733 118798 alternativt Louise Hagen Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118726.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 nov 2020 (15 dagar kvar)