Drivande och pragmatisk systemutvecklare till Infozone

Drivande och pragmatisk systemutvecklare till Infozone

Infozone är ett IT-kunskapsbolag med expertis inom virtuell infrastruktur, systemutveckling och beslutsstöd. Vi levererar kundanpassade, effektiva och robusta IT-system. På Infozone arbetar vi för att strukturera och automatisera våra kunders IT-miljöer för en optimal funktion, drift och ekonomi. Vi erbjuder våra kunder information, kunskap och stöd i alla lägen som dom kan tänkas hamna i. Vi är idag ca 40 anställda. Vi tror på att vi kan skapa hjältar av våra kunder genom våra egna hjältar - We Create Heroes! www.infozone.se

Infozone erbjuder en utvecklingsresa där du kommer att få lära känna flera nya verksamheter och där dina insatser kommer att ge långvarig effekt för våra kunder. Vi har bra förmåner och erbjuder en stor möjlighet att vara med och påverka bolagets framtid. För att våra anställda ska trivas och känna att de utvecklas anordnar vi bland annat olika events och träffar där vi både umgås och har roligt men där även fokus är på att dela med oss av våra kompetenser och erfarenheter samt att lära oss nya saker. Tech-luncher, konferenser, AWs samt digitala event med externa talare är några exempel på vad du kommer att få vara med på hos oss.


Om tjänsten

I rollen som systemutvecklare ingår du i ett område som består av 13 duktiga systemutvecklare, som sitter i Stockholm och Örebro. Denna roll är placerad i Stockholm. I det dagliga arbetar du i olika utvecklingsprojekt på plats ute hos våra kunder och våra uppdrag är oftast långa. Utvecklingen sker vanligtvis fullstack med grund i .Net med tillhörande teknologier. Vi går just nu även mot molnlösningar vilket innebär möjlighet att få arbeta i Azure och AWS.

Din kompetens och erfarenhet
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet samt flerårig erfarenhet av arbete med systemutveckling. Du har god kompetens och erfarenhet av arbete med utveckling i .Net samt förståelse för och/eller erfarenhet av arbete inom DevOps. Du har en pragmatisk syn på systemutveckling och trivs med att arbeta i olika agila utvecklingsteam ute hos kunder. Då vi går mer och mer mot molnlösningar är det även bra om du har en förståelse för Azure och/eller AWS.

Erfarenhet av containerteknologier såsom Docker och Kubernetes är positivt, likaså ifall du har erfarenhet av arbete med Kafka, RabbitMQ, NodeJS, Phyton och något ramverk liknande React, Angular och Vue. Vidare behövs god kommunikationsförmåga i såväl svenska som engelska.

Dina personliga egenskaper
Som person är du social och lyhörd. Du är inkluderande och tycker om att dela med dig av din kompetens och dina erfarenheter. Din kommunikativa förmåga gör att du har lätt att prata med alla typer av personer, på olika nivåer i organisationer samt är duktig på att vårda och bygga relationer med såväl dina kunder som med dina kollegor. Din tekniska kompetens gör att du har lätt att se helheter och snabbt får en bild av vad som behövs för att komma framåt i arbetet. Du har lätt för att ta till dig nya saker och vill gärna lära dig mer inom ditt kompetensområde.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (9 dagar kvar)