Systemtekniker

Systemtekniker

Om rollen

Som Systemtekniker kommer du att vara en viktig del av företagets leverans- och driftsättningsfunktion där du kommer att hjälpa företagets kunder med att driftsätta mätsystem i främst nyproducerade fastighetsprojekt. I din roll kommer du att fördjupa dig och arbeta ingående med olika tekniska lösningar. Infometric arbetar på en nischad marknad där de kan erbjuda sina kunder något meningsfullt för miljön. Företaget växer och nya roller tillkommer inom avdelningen. Det är ett fantastiskt härligt gäng på idag nio personer som sammansvetsat jobbar med utmaningar inom data, teknik, produkter och kundvård. Infometric behöver nu stärka upp teamet med ytterligare en Systemtekniker. Tag chansen att bli deras kollega i en bransch på framsprång, där du kan vara med och påverka!

Arbetsuppgifter:
  • Driva och koordinera arbetet med installatörskunder för att driftsätta nya mätsystem.
  • Kontrollera och kvalitetssäkra installatörens arbete.
  • Arbeta i det egenutvecklade avläsningssystemet för att säkerställa korrekt leverans och prestanda.
  • Felsöka i avläsningssystemet för att leverera en komplett och korrekt installerad anläggning.
Din profil

Vi söker dig som har:
  • En avslutad gymnasieutbildning inom exempelvis IT, teknik eller el.
  • Vana av PC och Officepaketet.
  • Grundläggande kunskaper inom IP och/eller nätverksteknik.
  • Arbetat i ett serviceyrke tidigare, gärna inom 1st- eller 2nd line support.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, med hänsyn till de interna och externa kontakter du kommer att ha i rollen.
Det är ett stort plus om du:

* Innehar en eftergymnasial examen inom exempelvis nätverksteknik eller annat relevant område.

Som person är du flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad. Du tycker om att arbeta i team och löser problem på ett strukturerat sätt.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förra året såg Infometric till att deras kunder sparade 15 000 ton utsläpp av koldioxid genom deras system som mäter, samlar in och rapporterar förbrukning av el, kall- och varmvatten, värmeförbrukning och temperaturer i fastigheter. Nu finns möjligheten att söka tjänsten som Junior Systemtekniker till Infometric! Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men att du sedan kommer bli anställd direkt hos företaget. Start för tjänsten är omgående eller så snart som möjligt och företaget har sitt kontor i Sollentuna.