InfoCare Service söker en Konsultchef till Stockholm!

InfoCare Service söker en Konsultchef till Stockholm!

Vill du bli Konsultchef hos oss?

Det händer mycket på InfoCare och nu finns ett gyllene tillfälle för dig som vill bli en av oss och vara med i mycket spännande tid. Under 2019 har InfoCare åter fått förtroende hos befintliga kunder samt vunnit flera större spännande affärer och vi växer numera både inom vår Fält- och Konsultverksamhet. Vi har dessutom en ny ledningsgrupp som tillsammans med alla ledare och medarbetare arbetar dedikerat för att InfoCare under 2020 ska bli ännu starkare.

Vad innebär det att arbeta som Konsultchef hos oss?

Jo, den här rollen är en klassisk konsultchefs-roll i sin utformning - du kommer att ha personalansvar för en grupp konsulter, arbeta aktivt med ditt ledarskap och dina medarbetares välmående och engagemang, och samtidigt attrahera och rekrytera nya talanger till vår konsultverksamhet. Självklart bygger du också relation med kunder och samarbetspartners. Utöver detta blir du en viktig del i att se över processer och arbetssätt för bemanning och tillsammans med dina kollegor bygger ni kontinuerligt er plan framåt för ökad tillväxt.

Vad ger vi dig för förutsättningar att lyckas?

För att du och vi tillsammans ska lyckas erbjuder vi dig ett strukturerat introduktionsprogram och egen kompetensutveckling genom att ta del av vårt interna ledarutvecklingsprogram. Självklart erbjuder vi också en rad förmåner, bl. a friskvårdsbidrag. Rollen innebär resor, främst till Göteborg men även till andra orter inom Sverige vilka du har möjlighet att planera så att de passar dig. Vi är kollektivavtalsanslutna genom Almega IT- och Telekomföretagen.

Känner du att du matchar rollen och har tidigare ledarerfarenhet så vill vi gärna komma kontakt med dig. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, så lovar vi att vi hör av oss till dig under december månad.
Mer info
Kontaktperson Eva-Maria Jalsborn
Email Mejla Eva-Maria Jalsborn
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About InfoCare
We are providing brand independent IT hardware Management and Staffing Consulting Services in the Nordics with focus to make technology work.

Working at InfoCare
We regard our employees as our most valuable asset and aim to be a company where people enjoy working and where everyone is respected regardless of gender, ethnicity, religion, disability, sexual orientation or age.