Operations Analyst

Operations Analyst

gateretail ingår i gategroup som är den ledande återförsäljaren av produkter, tjänster och effektiva lösningar för att höja flygresenärens upplevelse ombord. gateretail är idag en av världens största inom området med siktet inställt på fortsatt tillväxt och att erövra ytterligare marknadsandelar världen över.

Som medarbetare på gateretail välkomnas du in i ett spännande företag som arbetar med flertalet stora flygbolag och både internationella och välkända varumärken. Hos oss är drivkraften och intresset för att ge resenärerna en så bra upplevelse som möjligt det gemensamma målet. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en internationell miljö som i dubbel bemärkelse andas att "vara på väg". Engagerande shopping och en bekväm reseupplevelse är vad vi vill erbjuda, och detta kommer att vara en del av din vardag som vi förväntar oss att du inspireras av lika mycket som vi.

Dina Arbetsuppgifter
Som Operations Analyst arbetar du med att skapa och kontrollera processer, flöden och fakturor mellan gateretail och leverantörer. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Sätta upp och effektivisera fakturaflöden samt hantera avvikelser, uppföljning och framtagande av KPIer
  • Arbeta med kontroll av leverantörsfakturor och regelbundet bistå både interna och externa kunder med analys, statistik samt nyckeltal
  • Uppdatera operativa data i våra system
  • Övervaka och bidra med utveckling av operativa nyckeltal
Din profil
Vi söker dig som:
  • Har en högskoleexamen inom ekonomi eller logistik alternativt relevant gymnasieutbildning
  • Tycker om att arbeta i Excel och är en fena på pivottabeller. I övrigt är du en van användare av MS Office och ERP-system
  • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat
För att trivas och kunna leverera i rollen som Operations Analyst behöver du vara självgående och trivas med att grotta ner dig i siffror och tabeller. Du är administrativ och noggrann samtidigt som du förmår att lyfta blicken och effektivt prioritera hela vägen från start till mål. Du är både affärs- och teamorienterad och lever självklart efter devisen att en "one man show" sällan blir lika bra som när teamet slår sina kloka huvuden ihop och lyssnar till varandras erfarenheter.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning, på heltid. Start enligt överenskommelse.
Arbetsort: Kista

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten hänvisas till opportunities_SE@gategroup.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.inflightservice.se
Sista ansökningsdag 8 juli (14 dagar kvar)
Visa var