Analyst Production & Load Planner

Analyst Production & Load Planner

gateretail ingår i gategroup som är den ledande återförsäljaren av produkter, tjänster och effektiva lösningar för att höja flygresenärens upplevelse ombord. gateretail är idag en av världens största inom området med siktet inställt på fortsatt tillväxt och att erövra ytterligare marknadsandelar världen över.

Som medarbetare på gateretail välkomnas du in i ett spännande företag som arbetar med flertalet stora flygbolag och både internationella och välkända varumärken. Hos oss är drivkraften och intresset för att ge resenärerna en så bra upplevelse som möjligt det gemensamma målet. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en internationell miljö som i dubbel bemärkelse andas att "vara på väg". Engagerande shopping och en bekväm reseupplevelse är vad vi vill erbjuda, och detta kommer att vara en del av din vardag som vi förväntar oss att du inspireras av lika mycket som vi.

Dina Arbetsuppgifter
Som Analyst Production and Load Planner är din huvudsakliga uppgift att i samband med våra regelbundna sortimentsförändringar och genom löpande justeringar skapa förutsättningar för högsta möjliga försäljningsintäkter ombord. Detta inbegriper att:
  • Hålla nere både produktionskostnader och bundet kapital samtidigt som du tillser att lastplaner, vikt och så även miljöpåverkan minimeras.
  • Vid sortimentsförändringar uppdatera och göra nya lastplaner, optimera det tillgängliga utrymmet och att genomföra testpackning.
  • Tillse att lastningarnas storlek hela tiden matchar kraven ombord. Detta gör du genom att regelbundet analysera förbrukningsdata och att aktivt vidta åtgärder för att möta dessa.
  • Ha kontakt med externa samarbetspartners kring lastplansändringar, att distribuera lastplaner både internt och externt samt att ansluta dem till trafikscheman.
  • Hantera avvikelserapporter från kund och delta i interna projekt avseende lastplanering och implementering av nya kunder.
Du ingår i ett team av 5 engagerade kollegor som drivs av de positiva utmaningarna i att analysera och optimera lastplaneringen. Du rapporterar till Manager Operations Planning, Northern Europe.

Din profil
Vi söker dig som:
  • Har en gymnasieexamen och 3-5 års relevant erfarenhet inom flygplansindustrin där du har arbetat med space management eller annan relevant dataanalys.
  • Tycker om att arbeta i Excel och är en fena på pivottabeller. I övrigt är du en van användare av MS Office och ERP-system.
  • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Kunskaper i ytterligare språk kan vara fördelaktigt och ge en stjärna i kanten.
För att trivas och kunna leverera i rollen som Analyst Production and Load Planner tror vi att du är självgående och trivs med att grotta ner dig i siffror och tabeller. En stor del av din styrka finner du i att du är analytiskt lagd och noggrann samtidigt som du förmår att lyfta blicken och både se och prioritera hela vägen från start till mål. Du är både affärs- och teamorienterad och lever självklart efter devisen att en "one man show" sällan blir lika bra som när teamet slår sina kloka huvuden ihop och lyssnar till varandras erfarenheter.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten hänvisas till opportunities_SE@gategroup.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.inflightservice.se
Sista ansökningsdag 7 juli (17 dagar kvar)
Visa var