Varuhuschefer Stockholm

Varuhuschefer Stockholm

Varuhuschefer inom detaljhandeln i Stockholm

Vi på Infinity HR söker två varuhuschefer till en av våra kunder inom detaljhandeln. Tjänsterna är placerade i Stockholm/Storstockholm.

Vi söker efter passionerade, säljfokuserade ledare som har flerårig erfarenhet av liknande arbete. Som varuhuschef är du ytterst ansvarig för varuhusets drift, personal och lönsamhet.

Ett varuhus i kedjan har vanligtvis 40-60 medarbetare fördelade på 4-8 avdelningar inkl. lager och kassa. Du har 4-8 avdelningschefer/säljledare under dig och ni bildar tillsammans varuhusets ledningsgrupp. Som varuhuschef rapporterar du direkt till företagets VD.

Ansökan

Vi hoppas att du, trots den för tillfället bristfälliga infon, vill skicka in dina ansökningshandlingar till oss. Mer info om tjänsten och kedjan får du vid en eventuell intervju. Allt behandlas naturligtvis helt konfidentiellt.

Urval sker fortlöpande.

Kontakt

Mårten Näsvall, Tel 070-3700145, Mail: marten.nasvall@infinityhr.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infinity HR är ett rekryterings- och konsultbolag som har en enkel filosofi. Vi tror på rätt person, med hårdast pannben till rätt position! I alla rekryterings- och search-processer vi gör är vårt jobb att identifiera kandidater som har rätt mind-set, energi, driv, vision och värdegrund!