Account Manager till Infinity HR

Account Manager till Infinity HR

Vi älskar det vi gör! Att hjälpa människor att hitta sitt drömjobb och samtidigt hjälpa våra kunder att rekrytera eller hyra in rätt person!Vi heter Infinity HR! Vad kul att du är nyfiken på oss!


Vi kommer från sport, mode och retail, branscher där attityd, pannben och förståelse för företagskultur är en förutsättning för att lyckas. Idag tar vi oss an rekyterings- och konsultuthyrningsuppdrag i alla möjliga branscher och på alla nivåer, vår nisch är istället att alltid förse våra kunder med just rätt attityd, tjockt pannben och kandidater som passar in i kulturen. Vi har som målsättning att alltid ligga i framkant i det vi gör och i de uppdrag vi tar oss an. Vi vågar påstå att få kan matcha oss vad gäller att alltid leverera rätt kompetens.

Vår motivation tillsammans med vårt affärssinne har givit oss äran att få samarbeta med branschledande kunder. Även om våra kunder är stora och välkända har vi som målsättning att aldrig tappa ”det lilla bolagets atmosfär” - vi vill aldrig mista känslan av att behöva kavla upp ärmarna och göra det som krävs, stort som smått.

Har du många galna idéer eller sitter du på unik kompetens? Har du ett starkt säljdriv och ett stort nätverk där du lätt kan konvertera dessa kontakter till affärer? Då är det dig vi söker!

Vi kan ha fel - men det är ungefär så här vi tänker ...

Som Account Manager är din viktigaste uppgift att sprida budskapet om vår existens och hur vi kan hjälpa framtida kunder med deras personalförsörjning. För att lyckas i rollen behöver du förstå hur Infinity HR fungerar och hur våra tjänster kan matcha potentiella kunders behov. Du måste ha förmågan att ligga steget före i att informera om våra tjänster innan kundens behov har uppstått.

Vem är du?

Du har, precis som de kandidater vi rekryterar eller hyr ut till våra kunder, ett tjockt pannben och en orädd attityd. För dig är det viktigt att känna att du gjort allt du kan för att slutföra dina uppdrag och nå dina mål. Behöver vi ens nämna att du är en stjärna i sociala sammanhang?

Vi är en sportig familj och söker gärna en ny medlem som kan komma på flera galna upptåg som vi kan dra iväg på. Vi åker gärna och ser Sverige spela fotboll, vi har ibland möten på mountain bike och vi försöker alltid ha en konferens i alperna inplanerad.

Visst låter det här helt underbart? Det tycker vi också. Vi vill dock understryka att vi söker dig som arbetat med försäljning (B2B) tidigare, i kombination med alla andra roliga jobb du säkert har haft. Vi litar på att du har ett enormt egendriv och vi ger dig en stor bit av kakan om du visar att du kan leverera. Hos oss får du nämligen stort eget ansvar och fria arbetstider. Vi räknar starkt med att du gillar att vara involverad i hela verksamheten då vi har korta beslutsvägar och vi tror att din erfarenhet kan hjälpa oss att utvecklas som bolag.

Vi är ett härligt gäng som söker en härlig person som kan komma in med nya ögon och utmana oss! För vi är tävlingsmänniskor - och det är troligen du med.

Vi tror på rätt person på rätt ställe! Vi kommer därför inte anställa förrän vi är säkra på att vi hittat rätt person! Det kan också innebära att vi avslutar rekryteringen innan ansökningstidens slut.

Vi hoppas på att höra från dig!
För frågor om tjänsten kontakta Stina Koskijev på 070-517 75 53, stina@infinityhr.se. För funderingar om vilka vi är så hittar du alla våra kontaktuppgifter på vår hemsida; infinityhr.se. Det vore kul att höra från dig!

Med vänliga hälsningar,

Gänget på Infinity HR/ Anton Fredriksson, Emil Nilsson, Mårten Näsvall och Stina Koskijev
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (15 dagar kvar)