Vi söker en driftansvarig med personalansvar till Infinitum Recycling i Stockholm

Vi söker en driftansvarig med personalansvar till Infinitum Recycling i Stockholm

Om tjänsten

Vi söker en driftansvarig med personalansvar, till vår kund Infinitum Recycling som har sitt kontor i Bandhagen i Stockholm!

Tjänsten är på heltid, med rullande schema där helgarbete förekommer, samt tidiga morgnar. Detta är en direktrekrytering till vår kund, som sköts av oss, Arena Personal.

Som driftansvarig leder och fördelar du det dagliga arbetet för ca 25 chaufförer. Du ansvarar för upplärning och fortbildning av befintliga och nya medarbetare. I samarbete med Platschef ansvarar du för att rutiner, processer, uppsatta mål och handlingsplaner uppnås och efterlevs i den dagliga driften.

Vidare ansvarar du för att, genom ett proaktivt och förebyggande arbetssätt, säkerställa löpande skötsel och underhåll av vagnparken som består av 14 tunga lastbilar. Ansvar för att en god och nära kontakt med verkstäder upprätthålls gällande reparationer och påföljande kostnader. Du ansvarar för att transporterna transportoptimeras och är närvarande i dialogen med chaufförerna. Som driftansvarig är du direkt underställd Platschef Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som har dokumenterad och god erfarenhet från arbetsledning och gärna eftergymnasial utbildning. Du har god erfarenhet inom logistik och transport med ansvar för vagnpark och stor kunskap om och intresse för lastbilar.

Du präglas i ditt arbete av kostnadsmedvetenhet utan att lastbilarnas skötsel och verksamheten åsidosätts. Du är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv laganda och entusiasmera dina kollegor till att alltid göra det bästa av varje arbetsdag. Du är en lösningsorienterad person som gärna antar stora och små utmaningar.
Du är kommunikativ, strukturerad och ansvarstagande. Vidare är du van att arbeta självständigt och proaktivt.

C-körkort är starkt meriterande. B-körkort är ett krav.
Då tjänsten är en nyckelroll i bolaget läggs stor vikt vid personlig lämplighet, där du som person är drivande och handlingskraftig.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.arenapersonal.com!

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infinitum är ett snabbväxande företag som startade 2008. De arbetar med insamling, bearbetning och återvinning av material från handel, kontor, industri, återvinningsstationer samt med hushållsentreprenader.

Bolaget omsätter idag ca 200 mkr och har 130 anställda. Företagets tillväxt har varit möjlig genom en hög service gentemot våra kunder och stort engagemang från våra anställda. Tjänsten som driftansvarig är på heltid med placering på vårt kontor i Högdalen med tillträde så snart som möjligt. Vi vill med denna tjänsten stärka vår kompetens rörande managering av vår fordonsflotta och personal.