Executive Assistant till Indutrade Measurement & Sensor Technology

Executive Assistant till Indutrade Measurement & Sensor Technology

Hur ser en vanlig dag ut?
I rollen som Executive Assistant på Indutrade Measurement & Sensor Technology, nedan kallat Indutrade, kommer din huvuduppgift vara att supportera, prioritera och organisera aktiviteter för tre personer i ledningsgruppen bestående av Senior Vice President, Controller och Affärsutvecklare. Eftersom rollen är ny så kommer den att utvecklas över tid men nedan följer nuvarande nyckeluppgifter och ansvar:
  • Administrativt nav inom affärsområdet
  • Ansvar för kommunikationen med portföljbolagen samt med Indutrade AB
  • Hantera den interna kommunikationen med samtliga portföljbolag
  • Boka, planera och delta i olika konferenser, möten och andra evenemang inom affärsområdet
  • I samarbete med portföljbolagen hålla koll på utbildningar och utbildningsbehov
  • Administrativt stöd och samordnare av planerade utbildningar
  • Kontaktperson för leverantörer - Resebyråer, bokföringsbyrå, löner och pensioner mm
  • Ansvara för resebokningar, kvittoredovisning, tidrapportering mm för ledarna
  • Arbeta med hållbarhetsredovisning tillsammans med portföljbolagen och Indutrades hållbarhetschef
Vem söker vi?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från en liknande roll på ett internationellt företag. Vi söker en projektledartyp, en riktig doer, då du kommer att få vara med i många olika områden i ett expansivt företag. Du måste vara van att samarbeta med många, ha lätt för att kommunicera på olika nivåer och att bygga relationer. Vi ser att du är organiserad, strukturerad och noggrann i alla avseenden.

Du är duktig på att självständigt driva parallella projekt, du är proaktiv och du ser lösningar istället för hinder. Du är van att hantera konfidentiellt material och du har en bra känsla för hur saker ska prioriteras.

Eftersom Indutrade verkar utomlands till stor del så sker nästan all kommunikation på engelska så det är avgörande att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Vi vill att du är trygg i hela Office-paketet, generella arbetsverktyg och system.

Om Indutrade
Indutrade är en internationell teknik- och industrikoncern som utvecklar och förvärvar företag som kännetecknas av högteknisk kompetens och förmåga att bygga varaktiga, nära relationer med kunder och leverantörer. Vi växer stadigt, organiskt och genom förvärv av välskötta och lönsamma företag. Vår affärsfilosofi bygger på entreprenörskap och decentraliserat ledarskap. Detta är nyckeln till vår framgång och har varit så ända sedan starten 1978. Idag verkar vi genom mer än 200 dotterbolag med cirka 8 100 anställda i mer än 30 länder, på sex kontinenter. Vår starka företagskultur, med fokus på människorna, genomsyrar allt vårt arbete och visionen lyder: En entreprenöriell värld där människor gör skillnad.

Measurement & Sensor Technology är ett av Indutrades åtta affärsområden. Affärsområdet består av företag som utvecklar, producerar, marknadsför och säljer sensorer, mätinstrument, mät- och monteringssystem och övervaknings- & styrutrustning, till olika branscher runt om i världen. Affärsområdet består idag av 20 bolag med dotterbolag och produktionsanläggningar runt om i världen. Omsättningen växer och ligger efter 12 månader på en nivå på 2,5 miljarder SEK.

Nyfiken på att veta mer?
Indutrade sitter i fina lokaler på Raseborgsgatan 9 i Kista. I den här rekryteringen samarbetar Indutrade med The Pace/Wise Professionals.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck, christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande med start vecka 33.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av The Pace
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.