Ekonomiansvarig till Industrigummi under föräldravikariat

Ekonomiansvarig till Industrigummi under föräldravikariat

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Arbetar du med redovisning och lönehantering och vill komma till ett mindre familjärt bolag? Kan du börja omgående och arbeta heltid alt. 80% till sista september nästa år? Då kan det här vara tjänsten för dig!
I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att vara Industrigummis ekonomifunktion och dina arbetsuppgifter kommer vara:
  • löpande bokföring
  • kund- och leverantörsreskontra
  • fakturering
  • skatter och momsredovisning
  • löner för företagets 18 anställda
När du väl är varm i kläderna kommer du i mån av tid att få arbeta med annan typ av administration inom HR och/eller orderhantering.
Vi arbetar i ekonomisystemet Monitor och gör löner i Fortnox.
På industrigummi får du komma till ett familjärt företag, nära till beslut. Du kommer få insikt i en organisation som det går bra för där du får arbeta i en bred roll. Det finns en flexibilitet i omfattning av rollen mellan 80 - 100%.

Personprofil

För att passa i rollen som Ekonomiansvarig tror vi att du tidigare arbetat i ett mindre eller medelstort bolag där du haft brett ekonomiskt ansvar med ovan nämnda arbetsuppgifter.
Du förstår ekonomiska flöden och har förmågan att se helheten och sätta dig in i både kundens och företagets perspektiv.

Det är meriterande om du arbetat i Monitor (löpande bokföring) samt Fortnox (löner).

Vi ser det också som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: 80 - 100%
Plats: Dumpervägen 6, Skogås

Du kommer att bli anställd av PerformIQ och uthyrd till Industrigummi under hela föräldravikariatet. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB INDUSTRIGUMMI har med över 70 år i branschen gedigen kunskap om tillverkning av formsprutade och formpressade gummiartiklar. I vår fabrik i Skogås tillverkar vi o-ringar, tätningar, membran,m m, utifrån våra kunders ritningar och specifikationer. Exempel på användningsområden är dieselmotorer,pumpar och ventiler inom farmaceutisk och livsmedelsproduktion. Bland kunderna finns företag verksamma inom den tunga fordonsindustrin, verkstadsföretag och medicintekniska företag.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, ekonom, ekonomiansvarig, löneadministratör, Monitor, Fortnox, Haninge, Huddinge, Stockholm