Försäljningschef till Indus Sverige AB, Stockholm

Försäljningschef till Indus Sverige AB, Stockholm

Försäljningschef

Stockholm

Vill du bli en del av ett företag med stora framtidsvisioner?

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en försäljningschef med ansvar för den svenska marknaden. Din uppgift blir att utveckla vår försäljning i en mer proaktiv riktning. Du coachar och leder din säljpersonal, som idag består av sju fältsäljare utspridda i Stockholm, Kungälv och Malmö. Du har din utgångspunkt vid kontoret i Bro (Stockholm) men frekvent resande är en naturlig del i tjänsten. Vi behöver utveckla våra uppföljningssystem mm, vilket du också kommer att ansvara för. Du kommer själv att driva egna kundprojekt och du ingår i företagets ledningsgrupp, vilket innebär en del tid vid vårt huvudkontor i Kungälv.

"Indus skall växa och bli mer lönsamt, vi skall bibehålla och befästa vår position som branschens "grönaste" och mest hållbara företag. Vi har ett bra företagsklimat, stämningen är familjär och trivsam, att medarbetarna trivs vittnar våra långa anställningstider om."

Läs mer om vad Fredrik, Olof och Sven-Arne har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/indus/forsaljningschef

Vi erbjuder

Du kommer vara en del av ett företag som leder utvecklingen med energipositiva lokaler och hållbarhet. Vi var tidiga med vårt miljötänk och vår satsning på miljöbesparing genom solkraftslösning i kombination med energieffektiva moduler. Många av våra kollegor har arbetat länge i företaget då vi satsar mycket på kompetensutveckling för att bibehålla och stärka vår konkurrenskraft.

Din profil

Du har erfarenhet av säljledning och av att driva förändringsprocesser. Vi vill även att du har förståelse för den offentliga affären. Som person är du målinriktad och driven med ett strategiskt tänk och du vet hur man motiverar sina medarbetare.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Kim Storm på telefon 031-7045182 eller Per
Asplund, 031 - 7045192. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 40 år har Indus hyrt ut och etablerat flyttbara och tillfälliga lokaler. Våra moduler löser lokalbehov hos företag, kommuner och landsting. Sedan starten 1974 har vi etablerat 900 skolor och förskolor. Vi sticker gärna ut hakan och säger att vi vet hur en optimal planlösning för en pedagogisk verksamhet ser ut. Stora och ljusa rum med behaglig luftkvalitet är en förutsättning för en bra arbetsmiljö. Till företag och industrier erbjuder vi ett genomarbetat koncept som vi tagit fram tillsammans med Sveriges största processindustrier. Vi har kontorsmoduler, moduler för projektkontor, konferensanläggningar, omklädning och matsal.

När ni väljer moduler från Indus får ni lokaler med hög kvalité. Materialen är noga utvalda och all produktion sker i Sverige. Vi hjälper dig med alla delar i processen. Från bygglovshantering och byggnation till löpande underhåll och service. Våra moduler är lokaler man trivs i.

Läs mer på https://www.indus.se/