Growth Hacker / Marketing Manager till Indicio

Growth Hacker / Marketing Manager till Indicio

Tjänstebeskrivning

Är du i början utav din karriär och redo för nästa steg? Vill du arbeta i ett ungt och snabbväxande SaaS-startup som verkar på en internationell marknad? Då kan du vara den vi söker som Growth Hacker till Indicio!

Till Indicio Technologies söker vi nu en Growth Hacker som vill vara med att skala upp vår digitala leadsgenerering och vara med i en spännande resa. Indicio säljer en avancerad SaaS-lösning för finansiell analys och prognostisering till en målgrupp bestående av globala industribolag och finansiella institutioner.

Som Growth Hacker på Indicio kommer du få ett övergripande ansvar för hela kedjan i vår process för digital leadsgenerering. Från outreach, annonsering till kvalificering och konvertering av leads. Du kommer ha både stor frihet och ansvar i arbetet med att etablera och utveckla vår digitala marknadsföringsmodell. I ditt arbete kommer du löpande behöva testa och utvärdera olika metoder för att effektivt nå fram till vår önskade målgrupp. Vidare ansvarar du för att:
 • Optimera och växa vår annonsering i relevanta digitala kanaler, främst LinkedIn och Google Ads
 • Arbeta med verktyg för skalbar leadsgenerering via outbound-metoder, exempelvis e-post och LinkedIn
 • Med stöd av interna och externa experter ta fram relevant innehåll så som rapporter, analyser, produktblad och bloggposter som kan användas för att konvertera leads i olika delar av köpresan& lt;/span
 • Etablera och löpande utveckla automatiserad kommunikation genom köpresan för att maximera möjligheterna till att öka intresse hos leads och i slutändan konvertera dem till bokningar av demo
 • Underhålla och utveckla vår webbplats
 • Upprätta en modell för lead-scoring som gör det möjligt att avgöra när en lead är redo för en kontakt, demobokning eller liknande nästa steg
Krav på person

Vi tror att du som söker är initiativtagande och jobbar praktiskt och självständigt med att lösa den aktuella uppgiften. Du bör ha en "Growth hacker"-mentalitet där du är van att snabbt testa och utvärdera experiment inom leadsgenerering för att hitta optimala upplägg. Vidare kan du översätta bolagets strategiska behov till praktiskt arbete. Vi tror att du minst har 1 års praktisk erfarenhet av digital marknadsföring och relevanta verktyg. God kunskap om och erfarenhet av arbete med Hubspot eller liknande verktyg. Vidare har du:
 • Erfarenhet från arbete med Google Ads och LinkedIn Ads
 • Erfarenhet från arbete med digitala automatiska flöden, Marketing Automation
 • Grundläggande teknisk kompetens för att implementera relevant spårning och uppföljning av våra marknadsaktiviteter samt arbeta med vår webbplats i WordPress
 • Grundläggande kunskap i HTML och javascript
 • God kompetens i att utforma grafiskt attraktivt material, exempelvis rapporter och nyhetsbrev
 • Erfarenhet av arbete med Illustrator och WordPress är meriterande
 • Mycket god kunskap i svenska och engelska språket i tal och skrift.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Growth Hacker.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Villkor: Fast lön

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknad marknadsföring marketing specialist "digital marketing specialist" "growth hacker" leadsgenerering inbound outbound "Marketing Automation" HTML javascript wordpress
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.