Redovisningschef till Incell International

Redovisningschef till Incell International

 • Lockas du av att arbeta i ett snabbväxande internationellt bolag?
 • Är du kommunikativ och har goda ledaregenskaper?
 • Har du en gedigen erfarenhet av redovisning?
Då kan du vara den redovisningschef som Incell International söker.

Beskrivning av tjänsten

Som redovisningschef på Incell kommer du att ansvara för koncernredovisning och även operativt för redovisning i Sverige. Du kommer att leda ett litet redovisningsteam och arbeta aktivt med att effektivisera redovisnings- och rapporteringsprocesserna. Denna position är ny och du kommer att rapportera till CFO.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Års-, kvartals- och månadsbokslut
 • Konsolidering av koncernen
 • Årsredovisningar
 • Skattefrågor
 • Ansvarig för ERP-systemet
 • Utveckling av processer för redovisning och rapportering
 • Transferpriser
 • Cash management
Vem är du?

Du har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning i internationella företag. För att lyckas i tjänsten bör du ha goda kunskaper inom svensk redovisnings- och skattelagstiftning. Erfarenhet av IFRS är meriterande. Det är meriterande att ha jobbat med att utveckla och genomföra processförändringar. Har du erfarenhet från ett tillverkande bolag så är det också meriterande. Du är civilekonom eller motsvarande. Du behärskar engelska väl i tal och skrift.

Du har goda ledaregenskaper och förmågan att ha blick både för gruppen och uppgiften. Du är flexibel, analytisk och strukturerad. Du är ambitiös, kommunikativ och lockas av att vara en del av ett snabbväxande internationellt bolag.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Incell International med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Invici
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Incell International är ett snabbväxande bolag som grundades 2015. Vi utvecklar, tillverkar och säljer smarta litium-jon batterilösningar. Dessa används som back-up för dagens och morgondagens mobilnät. Trots att bolaget är ungt så har vi en gedigen erfarenhet av såväl R & D och internationell affärsutveckling i en snabbväxande miljö. Vår resa mot att bli världsledande leverantör av litium-jon batterilösningar har gjorts möjligt av vårt team av dedikerade medarbetare och närvarande ägare. Vårt huvudkontor ligger i Kista och vi har en produktionsanläggning i Mexiko samt ett säljkontor i USA och ett i Indonesien.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.