Dina arbetsuppgifter

I rollen som Customer Service Support kommer du att hantera och administrera ordrar per mail och i affärssystemet. Du kommer ha löpande kontakt med leverantörer, uppföljningar av leveranser, hantera fakturering samt reklamationer. Du kommer att agera spindeln i nätet, med stor vikt på koordinering och administration. Du kommer att följa hela orderflödet från ax till limpa, samt ha både interna och externa kontaktytor.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare serviceerfarenhet och som vill få in en fot på ett spännande bolag i expansiv fas. Vi ser det som fördelaktigt om du har tidigare vana från ordermottagning. Vi ser att du är flytande i svenska och engelska, meriterande för tjänsten är god förståelse i spanska. Som person ska du vara strukturerad, noggrann och anpassningsbar.

Detta är en direktrekrytering, där rekryteringsprocessen sköts av oss på Studentwork. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The telecom networks of the future need to be much smarter. Emergency call requirements and competitive environments are making ever-greater demands in terms of availability. We at Incell believe that one key factor for our customers' success in this area is smart battery and power solutions.