Fastighetsskötare till IKANO Bostad

Fastighetsskötare till IKANO Bostad

Tjänstebeskrivning

Är du praktiskt lagd och vill ha ett varierande jobb med stort fokus på kundservice? Då kan tjänsten som vikarierande fastighetsskötare på IKANO vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för IKANO Bostads räkning en serviceminded fastighetsskötare med start omgående. Tjänsten innebär att du ansvarar över fastigheterna vilket innebär:

Hjälpa de boende med serviceärenden som exempelvis byte av blandare eller elkontakt.
Rondering i trapphusen, mellan husen samt i undercentraler.
Hålla rent och snyggt i trapphusen och i yttermiljön.
Arbetsdagen påbörjas på kontoret i Hagsätra där man sammanställer serviceanmälningar för att sedan bege sig ut till sitt ansvarsområde i Rågsved och Högdalen. Du kommer att vara anställd av PerformIQ men jobba ute hos vår kund IKANO Bostad.

Vi söker dig som är ordningsam, serviceinriktad och som inger ett förtroende hos hyresgästerna. Vidare är du initiativrik, har ett bra ordningssinne och tidigare erfarenhet av praktiskt arbete. Med andra ord är du som ansöker en självgående fixare som känner en tillfredsställelse av att ha ordning och reda omkring dig samt brinner för att hjälpa dina hyresgäster.

Krav på person

Krav på person
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av rollen som fastighetsskötare eller något hantverksyrke.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som fastighetsskötare.

Övrigt

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 6 månader med stor chans till förlängning.
Arbetstid: 07.00 - 16.00 måndag - fredag
Plats: Kontor i Hagsätra, ansvarsområde i Rågsved och Högdalen.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vanställning direkt hos IKANO Bostad.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filippa Nielsen på mailadress filippa.nielsen@performiq.se.

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

OM PERFORMIQ PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: Fastighetsvärd, fastighetsskötare, husvärd, bovärd
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖRETAGSPRESENTATION:
Ikano Bostad ingår i koncernen Ikano Group. IKANO Group var från början en del av IKEA som grundades 1943 av Ingvar Kamprad i småländska Älmhult. Men 1988 blev Ikano en egen företagsgrupp ägd av familjen Kamprad. IKANOS affärsidé innebär att de erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser.