Säljande försäkringsrådgivare till Stockholm!

Säljande försäkringsrådgivare till Stockholm!

Hjälp kunden, ta reda på behov och sälj rätt försäkringslösning! Drivs du av försäljning och ser värdet i att bli rätt försäkrad? Är du en lagspelare som vill driva din utveckling tillsammans med vårt engagerade team? Då kanske vi har hittat varandra!

Som säljande försäkringsrådigvare..
..välkomnar vi dig till vårt kontor i Bergshamra. Tillsammans med härliga och engagerade kollegor sitter du i ett öppet kontorslandskap som präglas av en kreativ och inspirerande miljö. På If märkesförsäkringar jobbar vi med marknadens största bilmärken och några av våra samarbetspartners är Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen och Porsche. Du kommer att ta emot inkommande samtal och representera bilmärket som kunden ringer om. Du hittar en lösning på kunden ärende. tar reda på kundens behov och säljer in rätt försäkringslösningar. På tisdag 14 april introduceras du med en gedigen utbildning. Du får lära dig vårt sätt att jobba med försäljning, Ifs märkesförsäkringar samt våra interna system. Med löpande coachning från din ledare kommer du driva din egen utveckling.

Vi söker dig..
..som vill axla rollen inom försäljning och ser värdet i att kunden bli rätt försäkrad. Som säljande rådgivare är du duktig på att lyssna, skapa relationer och skräddarsy rätt lösning för den specifika kunden. Du trivs i en feedbackkultur som hjälper dig och teamet att bli ännu bättre och tar självständigt ansvar för din utveckling. Tillsammans med oss bygger vi en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

För att lyckas i rollen ser vi även att du
  • Har en avslutad utbildning på gymnasienivå
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Har erfarenhet av en säljande roll i butik, kundservice eller liknande
  • Har systemvana och goda datakunskaper
Det är meriterande om du har arbetat med kundservice och försäljning via telefon, men det är inget krav. Din personlighet är betydligt viktigare då vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig..
..ett meningsfullt jobb där vi hjälper människor till en bättre framtid och ett tryggare liv. Du blir en del av ett fantastiskt team där alla arbetar för att utveckla bästa möjliga lösningar till våra kunder. Vi sitter tillsammans i öppna kontorslandskap i alldeles nyrenoverade lokaler.

Med 8 veckors utbildning varvas teori med praktik som ger dig rätt förutsättningar för att hitta de bästa försäkringslösningarna för våra kunder. På kontoret i Bergshamra erbjuds vi dig tillgång till vårt gym och en restaurang där vi äter till ett förmånligt pris Du får även ta del av våra övriga förmåner som exempelvis rabatterade försäkringar.

Nästa steg
Du är välkommen in med din ansökan senast söndag 1/3. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Vi vill att du bifogar både CV & Personligt Brev. Vill du kontakta oss når du Lotta Laitinen (Teamledare) på 070-258 37 62. Startdatum för tjänsten är 14 april 2020 då introduktion och utbildning påbörjas.

Övrigt
Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lotta Laitinen
Telefon 070-258 37 62
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.if.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (12 dagar kvar)