Pricing Analyst till IF

Pricing Analyst till IF

Drivs du av att använda dina kunskaper inom matematik och din analytiska förmåga för att göra smarta och bra affärer? Motiveras du av att ta eget ansvar och utvecklas tillsammans med andra? Känns möjligheten att få arbeta med, och vidareutveckla, försäkringsvärldens mest spännande partnerskap inspirerande? Då är du kanske den vi söker. Vi på IF söker nu en Pricing
Analyst som vill bli en del av vårt team på Produkt & Pris.

Genom täta partnersamarbeten har Volvia & Renault Försäkring byggt upp en unik position på bilförsäkringsmarknaden. Digitaliseringen av bilbranschen öppnar upp många nya möjligheter och vi är väl positionerade för att ytterligare utveckla och förstärka den positionen. På Produkt & Pris Volvia
& Renault Försäkring ansvarar vi tillsammans för prissättning, lönsamhet och produktutveckling för en portfölj om ca 3 miljarder kronor och 500 000 kunder.

Vi erbjuder en affärs- och prissättningsanalytikertjänst i en spännande och utmanande bransch, där du får coachning av kompetenta ledare och kollegor i en stimulerande och rolig miljö. Vi uppmuntrar våra analytiker att ta ansvar för egna projekt och ser personlig utveckling som en viktig del i din karriär.

Din utmaning:
- Viktiga portföljanalyser och lönsamhetsuppföljning för affären
- Spännande utveckling, kvalitetssäkring och implementering av våra prismodeller
- Delta i och driva projekt samt identifiera och realisera nya affärsmöjligheter

Är Du rätt person:
Vi vill att du har en magisterexamen eller motsvarande inom matematik, statistik eller är civilingenjör med matematiskt intresse. Både du som erfaren och mer junior uppmuntras söka tjänsten då rollen kan anpassas efter din erfarenhet. Vi söker dig som gillar utmaningar och kan kombinera ditt analytiska sinne med förståelse för affären.

För att lyckas är det viktigt att du gillar att arbeta i team och har lätt för att kommunicera siffror på ett tydligt och pedagogiskt sätt och har en förmåga att hitta pragmatiska lösningar på problem. Du är också noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Eftersom att tjänsten innebär en stor del kontakt med kunder krävs en affärsmässighet samt god kommunikation.
Tjänsten är stationerad i Stockholm.

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 25 november 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Julia
Winberg, tel. 0735 27 09 05

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Julia Winberg
Telefon 516401-8102
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.if.se/privat?gclid=EAIaIQobChMIn7-0kLez3gIV2ueaCh2nnwgQEAAYASAAEgIF1PD_BwE&gclsrc=aw.ds
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. Vi hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända.