Community Manager & Office Manager till Identity Works

Community Manager & Office Manager till Identity Works

Om företaget
Identity Works är en av Sveriges
ledande varumärkes- och designbyråer med tjänster inom Insikt, Strategi,
Innovation, Design och Kommunikation. Identity Works arbetar med kunder som
Arla, OLW, Volvo, Santa Maria, Cancerfonden, Länsförsäkringar, Risenta. Primus m fl. Byrån består idag av ca 45 anställda och är lokaliserade på Kungsgatan i
Stockholm. Under 2017 omsatte bolaget 59 MSEK och gjorde ett positivt resultat om 12,4 MSEK. www.identityworks.se.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en Community & Office Manager. Rollen är placerad på Identity Works fina lokaler mitt i Stockholms city. Du kommer rapportera direkt till VD för Marknadsrollen och till Ekonomi/HR-chefen för Office Manager rollen. Du kommer att vara väldigt central på bolaget och arbeta med mycket av det som syns utåt och därför också ha många kontaktytor och samarbeten i dina olika projekt.

Rollen är kombinerad och består av 2 delar, en del som Office Manager där du har hand om det sedvanliga i en sådan roll och en stor del som Community Manager där ditt ansvar handlar om marknad och olika kanaler där kunden vill synas och höras mer.

Office Manager
Du kommer ansvara för receptionen, ta emot besökare, förbereda inför möten och ta hand om kontoret på alla sätt (inköp, beställningar, utseende av kontoret och vidareutveckla det).

Community Manager
Du kommer äga genomförandet av interna och externa marknadsaktiviteter så som kundutskick, olika events som byrån anordnar, bloggar och andra kanaler.

Vem är du?
Vi söker dig som gärna har någon erfarenhet av liknade arbete, gärna från den kreativa världen. Det är meriterande med en gymnasieutbildning inom media/eller liknande alternativt någon annan marknadsutbildning, men inget krav. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då all extern kommunikation är på engelska. Du är van vid en del grafiska system såsom Adobe, Word Press eller motsvarande och känner dig bekväm i att hantera just sådana programvaror.

Som person är du mycket driven, vågar ta för dig, social och framåt. Du är strukturerad, effektiv och prestigelös lagspelare. Vidare är du proaktiv, kreativ och har en känsla för vad som funkar och hänger med i de digitala trenderna. Du räds inte att stå framför och presentera vare sig dina egna eller andras idéer och har lite skinn på näsan med en touch av ödmjukhet. Slutligen är du lösningsorienterad, tycker att utmaningar är kul och en riktig doer!

Du erbjuds
En spännande, varierad och utvecklande roll där du kan vara med och skapa lite av din egen vardag på ett roligt bolag, med härliga kunder som företagskultur som andas kreativitet. I denna rekrytering samarbetar Identity Works med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 9 nov (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.