Digital Marketing Manager

Digital Marketing Manager

Vi letar efter en mångbegåvad person som Du!

Du behöver inte vara en superguru i allt som heter digital marknadsföring, growth hacking eller inbound marketing, men eftersom du som vår första marknadsresurs på heltid kommer att få helhetsansvaret för området, är det klart till fördel.

IDkollen är ett stabilt SaaS-bolag som växer kraftigt. Vi har nyss startat i Finland och har sikt på Danmark och Norge nästa år. För denna internationaliserings- och tillväxtresa behöver vi en Digital Marketing Manager som kan lyfta vår digitala närvaro och marknadsföring med fokus på demand och lead generation till nästa nivå!


Känner du för att jobba på ett snabbväxande internationellt SaaS-bolag där du får vara med och forma framtiden och arbetssätten? Är du en drivkraftig slutförare som skriver bra svenska? Har du tidigare resultat att visa upp? Tycker du att teamkänsla, ambition och en stark kultur är viktiga ingredienser för en arbetsplats? Då är detta ett jobb för dig!

Kort beskrivning av rollen

Du ansvar för IDkollens demand och lead generation. Du kommer att kunna sätta din egen prägel på var tyngpunkterna ligger, men vi tror att du kommer jobba aktivt med att:
 • Uppdatera vår kommunikationsplan och leda varumärkesarbetet
 • Planera och genomföra digitala inbound marketing kampanjer
 • Svara för kundkommunikation och våra nyhetsbrev
 • Skapa och skriva annat innehåll som driver engagemang
 • Ordna olika events tillsammans med kolleger, kunder och partners
För att lyckas behöver du ha tidigare erfarenhet i att skapa B2B-content och ha arbetat framgångsrikt med digitala kampanjer. Du kommer ansvara för att sätta mål, budget och relevanta KPI för all marknadsföring och också till en stor del vara med och genomföra det hela.

VAD ERBJUDER VI?
 • Ett konkurrenskraftigt kompensationspaket och meningsfulla uppgifter
 • Förstklassig infrastruktur i centrala Stockholm och Helsingfors förspänt för framgång
 • Självstädigt ansvar för en central del av vår tillväxtstrategi
 • En riktig utkiksplats överblickande en spännande bransch med samhällelig betydelse
 • Samhörighet i ett team där alla hjälper varandra att nå sina mål
 • Flexibla arbetsarrangemang. IDkollen är en familjevänlig arbetsgivare
 • Möjlighet att styra din framtida karriär inom bolaget
HUR GÅR VI VIDARE?

Om du har läst så här långt, så utgår vi från att du är genuint intresserad och är en sådan person som kunde bra vara en del av vårt team. Du är troligtvis också resultatdriven och överväger att söka på direkten eller höra av dig? Och det tycker vi du absolut ska göra!

Inkomna ansökningar gås igenom löpande och bli inte förvånad om vi försöker pricka in en första intervju redan nästa vecka.

Vi besvarar gärna eventuella frågor, men eftersom vi ser framemot att kunna anställa vår nya Digital Marketing Manager snarast möjligt, hoppas jag du skulle lämna in din ansökan omgående. Du kan alltid komplettera den längs vägen vid behov.

Kimmo Niemistö
VD
Mer info
Kontaktperson Kimmo Niemistö
Telefon 0702006523
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 jan 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IDkollen är ett snabbväxande SaaS-bolag som hjälper företag att identifiera sina kunder med BankID och andra nordiska eIDs över telefon och digitala kanaler såsom chatt, webbformulär och säkra meddelanden.

Genom vår integrationsfria molntjänst kan företag som Åhléns, Moderna Försäkringar, Doktor24, Blocket, Furniturebox, Gant och Rocker snabbt säkerställa att det är rätt kund som hör av sig. Det skapar optimala förutsättningar för exempelvis Kundservice eller andra avdelningar att leverera en tryggare och bättre kundupplevelse.

Våra kunder får nöjdare kunder helt enkelt!