ICA Banken i Stockholm söker Systemarkitekt

ICA Banken i Stockholm söker Systemarkitekt

Vill du bli ICA Bankens nästa Systemarkitekt och driva webbplattformen framåt för kunder och organisationen i stort? Sök då nedan!

Var med och skapa ICA Bankens webbapplikation tillsammans med kompetenta och stöttande kollegor i rollen som systemarkitekt. Här får du en central roll och blir delaktig i flertalet spännande projekt som bidrar till bolagets framtid likväl som kundernas vardag. I vår platta organisation får du ett nätverk över hela ICA koncernen där du får tillit och förtroende att driva arkitekturfrågor för webbplattformen.

Vi erbjuder dig

Utöver vårt baspaket av förmånliga personalrabatter, tjänstepension och en generös friskvård får du som del av ICA Banken:
  • En känsla av tillhörighet i vår trygga organisation med en familjär och hjälpsam kultur
  • Möjligheter att utveckla din kompetens och växa inom organisationen med många valmöjligheter framåt
  • Bli involverad i ICA Bankens arkitektforum och jobba nära kollegor som har både bred och djup kompetens inom teknik och arkitektur
  • En varierad vardag med både strategiska och operativa inslag
Det här gör du hos oss

Rollen som systemarkitekt är en nyckelroll inom ICA Banken. Du driver den tekniska designen och implementeringen samtidigt som du ansvarar för webbplattformens arkitektur. Det gör du genom att:
  • Utvärdera, analysera och implementera nya funktioner för ICA Bankens webblösningar
  • Generera förslag på förbättringar
  • Arbeta i nära samarbete med Lead Developer och agera bollplank för teamet i utvecklingsfrågor
Ditt team och arbetsplats

Din officiella hemvist är i kompetenscentret Webb Bank som ansvarar för ICA Bankens webbapplikation. Teamet består idag av flera teknikintresserade personer med kompetens inom hela utvecklingscykeln, från webbutvecklare till testare och produktägare. Likt hur det är inom hela ICA koncernen präglas teamet av en familjär tillvaro där alla hjälps åt. Större delen av teamet befinner sig på vårt Stockholmskontor i Solna men en del är även i Borås.

Utöver din hemvist i webbteamet får du som systemarkitekt hos ICA Banken nätverka och samarbeta med hela ICA koncernen. Du ingår bland annat i ett arkitektforum och får tillsammans med andra arkitekter och verksamheten diskutera nya lösningar.

Mer om dig

För att vara väl rustad för rollen ser vi gärna att du har förståelse för kodning genom tidigare erfarenhet som utvecklare. Har du även haft en arkitektroll ser vi det som mycket fördelaktigt eftersom det är väsentligt att du har med dig en vana för att motivera dina beslut och omsätta design i mindre uppgifter. Erfarenhet av React, TypeScript, ASP.NET eller Azure är meriterande eftersom de är dessa tekniker vår webbplattform är byggd på.

Som person är det av vikt att du har förmåga att identifiera problem och deras orsaker som du sedan kan lösa genom att tillämpa din tekniska kunskap. Som resten av teamet tycker du om att arbeta med andra mot gemensamma mål och tar ansvar för att se till att målen blir uppnådda.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Emil Lindberg
Telefon 0737450436
Email Mejla Emil Lindberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, allt ifrån spara och betala till låna och försäkra. Våra Företagstjänster levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar till ICA Handlare, ICA Gruppen samt myndigheter och kommuner. Vi vill göra varje dag lite enklare och förenkla vardagen för ICAs kunder. Vi möter våra kunder i butik, digitalt och via telefon.

ICA Banken som startade sin verksamhet 2001 har idag över 1 000 000 kunder, 444 medarbetare och ingår i ICA Gruppen. Huvuddelen av verksamheten ligger i Borås och ICA Banken har sitt säte i Stockholm, Solna.
ICA Banken står under Finansinspektionens tillsyn.