Driftoperatör och Integratör - IWMAC

Driftoperatör och Integratör - IWMAC

Trivs du med externa kontakter där du bygger långsiktiga relationer samtidigt som du inte vill komma för långt bort från tekniken? IWMAC söker just nu dig som brinner för teknik och som gärna delar med dig av dina kunskaper.

DIN FRAMTIDA ROLL


I rollen som Driftoperatör och Integratör kommer du ha ett tätt samarbete med IWMACS leverantörer och partners och hjälpa IWMACs kunder i tekniska frågor. Du kommer att ge teknisk hjälp till montörer/elektriker eller vem det är som behöver hjälp i samband vid uppkoppling av ny utrustning eller vid felsökning av existerande utrustning. Kommunikationen sker så väl över telefon som via mail och du har en viktig roll i övervakningen och driften av programvaran på anläggningar och server. Du kommer ha en aktiv roll i introduktion och utbildning av IWMACs system till kunder.

I rollen kommer du även att arbeta med integrationer i leveranserna till kunderna.
Arbetsuppgifter kopplat till nya integrationer består bland annat av;
  • Utveckla procedurer och rutiner för integrationer
  • Integrera automatik på IWMAC Toppsystem
  • Ritning och dynamisering av tekniska anläggningar i IWMAC toppsystem.
  • Förbereda protokoll till ny utrustning
  • Test av kommunikation mot styrningsautomatik
  • Igångkörning av systemet
Är du intresserad av en roll där du får kombinera teknik med kundkontakt så är denna tjänst för dig

DIN PROFIL

Vi tror att du som söker har några års erfarenhet från antingen kylteknik, HVAC eller fastighetsautomation, vidare har du har goda datorkunskaper och känner dig bekväm med engelska så väl skriftligt som muntligt. Som person är du positiv, engagerad och har en god serviceförmåga. Du tycker om att arbeta strukturerat och är kvalitetsmedveten samtidigt som du tycker om att lära dig nya saker och är nyskapande.

VI ERBJUDER DIG

Du kommer att arbeta i ett företag som präglas av en öppen och familjärstämning där samtliga medarbetare är engagerade och önskar leverera kvalitet till sina kunder. IWMAC prioriterar kompetensutveckling av så väl individ som team för sin strävan att alltid utvecklas och där man samtidigt har en god balans mellan fritid och jobb. Om du tror att du är IWMAC:S nästa medarbetare, ansök redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du några funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Peltola, rekryteringskonsult på Talentor. kristina.peltola@talentor.com
0739948841
Mer info
Kontaktperson Kristina Peltola
Telefon 0739948841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kortfattat arbetar IWMAC med att minska energikostnader och varuförluster – ökad säkerhet och kontroll. IWMAC är en teknikgrupp som utvecklar, övervakar och förvaltar tekniska installationer och anläggningar främst inom värme, ventilation, kyl och frys.

IWMAC är en problemlösare med allt från enkla temperaturlarm till kompletta fastighetssystem. Från 2001 till idag har IWMAC gått från att vara en entreprenör i Trondheim till att vara en internationell verksamhet. Även om man har vuxit mycket så lever IWMAC-andan fortfarande vidare där varje anställd har stora möjligheter att påverka.