IUNO söker juriststudenter

IUNO söker juriststudenter

Vill du kickstarta din karriär parallellt med dina studier? Och vill du bidra till att utmana det konventionella tänkandet inom advokatbranschen? Då är du kanske vår nya juriststudent.

Få mängder av utmaningar
Som juriststudent hos IUNO kommer du att ingå i ett av våra växande teams med specialister i Danmark, Sverige och Norge. Vi agerar rådgivare till företag i Norden och resten av världen inom alla aspekter av vores specialistområden. Vi har för närvarande lediga tjänster i vårt Aviation team.

Som juriststudent möter du många utmaningar och får bland annat bidra till att lösa kundernas komplexa problem, förbereda rättstvister och hantera myndigheter och motparter.

Vi litar på dig och du får ett stort ansvar när du hjälper våra kunder tillsammans med ditt team. I takt med att du och dina färdigheter utvecklas växer ditt ansvar, och det kommer att återspeglas i uppgifterna som landar på ditt bord. Redan nu får du därmed tillfälle att utveckla och forma din framtida karriär. Möjligheter finns alltid att få vägledning och sparring av några av de mest specialiserade juristerna i branschen.

Det är viktigt för oss att studentjobbet är förenligt med dina studier och tentor. Därför kommer dina arbetstider att vara flexibla och du samordnar dem med ditt team. Vanligtvis arbetar du cirka 15 timmar i veckan.

Notera skillnaden
Vi utmanar dagligen varandra och vårt vanetänkande när vi ställs inför det, för att skapa största möjliga värde för våra kunder. Dessutom är vi digitala ända ut i fingerspetsarna. Hos IUNO får du möjlighet och utrymme att utvecklas till en fulländad specialist med känsla för det kommersiella och med starkt kundfokus.

Ambitionerna är höga och vår passion för ärendena och kunderna kan tydligt ses och märkas. Vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas, att vi kan ha en informell ton gentemot varandra och med kunderna och att det är roligt att gå till jobbet, varje dag. Vi är ett enda stort team, i ordets rätta bemärkelse. Den goda stämningen kan du märka direkt när du stiger över tröskeln. Och det är något våra kunder noterar och gläds åt.

Du kan lära känna oss bättre på se.iuno.law och på LinkedIn och Twitter där vi heter @iuno.

Lite om dig
  • Du läser på juristprogrammet
  • Du är ambitiös och kunskapsmässigt bland de absolut bästa
  • Du skriver felfri svenska och engelska
  • Du trivs med korta deadlines och ett högt tempo.
  • Du har god digital och teknisk förståelse
  • Du gillar att tänka utanför boxen och utmana dig själv
Så ansöker du
Tryck på knappen "Ansök" för att söka jobb som juriststudent inom Aviation.

Har du någon fråga om jobbet ringer du till Aage.
Vi ser fram emot att få träffa dig!
Mer info
Kontaktperson Aage Krogh
Telefon +45 5374 2702
Email Mejla Aage Krogh
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Juridisk rådgivning
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 16 jan 2023 (48 dagar kvar)