IUNO söker juriststudent

IUNO söker juriststudent

Letar du efter ett studentjobb där du kan använda teorin från dina studier i praktiken? Där du kan utvecklas och bli rustad för en framtid som en innovativ och skarp advokat? Vill du också göra ditt yttersta och vara en del av verksamheten? Undersöker du alla möjligheter för att hitta det rätta svaret? Då är det dig vi söker!

Lite om jobbet
Som studentmedarbetare hos IUNO kommer du att ingå i ett av våra specialistteam. Du ställs inför många utmaningar och får bland annat jobba med att lösa klienternas komplexa problemställningar, förbereda rättegångar och kommunicera med myndigheter och motparter. Vi erbjuder även studenter inom fördjupning eller på sin sista termin stöd och sparring i samband med uppsatsskrivning.

Du blir en del av vår Nordic desk i Stockholm och kommer att ingå i samma team som våra svenska, danska och norska kollegor.

Lite om dig
Du studerar juridik. Du trivs med studierna och har höga studiemeriter. Du är bra på att tänka i nya banor och hitta bättre lösningar än de mest uppenbara. Du är beredd att göra det lilla extra när så behövs. Du både skriver och talar förstås felfri svenska och engelska. Och så vet du vad det innebär att vara en del av ett team.

Märk skillnaden
Vi utmanar dagligen varandra och vårt vanetänkande när det dyker upp, för att skapa största möjliga värde för våra kunder. Och dessutom är vi digitala ut i fingerspetsarna. På IUNO får du möjlighet och utrymme att utvecklas till en fulländad specialist, som har en känsla för det kommersiella och ett starkt kundfokus.

Även om våra ambitioner är höga och vår passion för ärendena och kunderna tydligt kan ses och märkas, lägger vi stor vikt vid att alla ska trivas, att vi kan ha en avslappnad ton med varandra och kunderna, och att det är roligt att gå till jobbet, varje dag. Vi är ett enda stort team, i ordets rätta bemärkelse. Den goda stämningen kan kännas med en gång när du kommer in i våra lokaler. Och det är något våra kunder märker och är glada över.

Du kan lära känna oss bättre på dk.iuno.law, LinkedIn och Twitter, där vi heter @iuno.

Så ansöker du
Tryck på knappen "Sök jobbet" till höger för att söka jobb som juriststudent.
Alla fält markerade med * måste fyllas i innan du kan skicka in din ansökan. Du kommer att få ett kvitto via e-post när din ansökan har tagits emot.

Har du någon fråga om jobbet ringer du till Anders eller Franziska.

Vi ser fram emot att få träffa dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 jan 2021 (44 dagar kvar)