Dansktalande Support Agent

Dansktalande Support Agent

IT-bemanning är ett personligt IT-konsultföretag där vi värdesätter den enskilda konsultens egenskaper. Har du de rätta egenskaperna - social, driven och tävlingsinriktad så kan vi ge dig de rätta förutsättningarna för ett roligt och stimulerande arbete som konsult hos någon av våra kunder. IT-bemanning är ett dotterföretag till IT-konsultföretaget Xperta AB och som är specialiserade inom området IT-infrastruktur.

Kort om tjänsten som IT-Tekniker till Helpdesk

Har du erfarenhet av

MS Office 2010/13, Windows XP / 7 / 8 /10, O365, Azure, Active Directory, Service Now, Powershell, ITIL, iOS, hårdvara - montering, konfigurering, felsökning (PC, MAC, smartphones, skrivare, servrar, switchar etc), kablering, korskoppling

On-site tekniker / 2:nd line
On-site support i windows 7 och Mac miljö. 2:nd line on-site supporttekniker

Datacenter-tekniker och arbetat med bland annat felsökning, montering av hårdvara i rack (servrar, switchar etc), kablering, dokumentering och monitorering av hela miljön.

IT-installatör
Planering och monteringen samt kabeldragning av accesspunkter och switchar samt IT-flyttar. Planering, koordinering samt demontering, montering och kablering av servrar switchar mm .

Välkommen med din ansökan!

Om du har frågor kring tjänsten vänligen maila despina.tioukalia@itbemanning.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av IT-Bemanning Sverige AB
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IT-bemanning är ett Stockholmsbaserat IT-konsultföretag, specialiserat på att leverera kvalitativ kompetens inom området IT-support, IT-drift samt IT-rekrytering. Vi är ett personligt IT-konsultföretag som värdesätter den enskilda konsultens egenskaper. Har du de rätta egenskaperna - social, driven och tävlingsinriktad så kan vi ge dig de rätta förutsättningarna för ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete som konsult hos någon av våra kunder.

IT-bemanning är ett dotterföretag till IT-konsultföretaget Xperta AB och som är specialiserade inom området IT-infrastruktur.