Catering- och Cafépersonal sökes till en av ISS kunder på Kungsholmen

Catering- och Cafépersonal sökes till en av ISS kunder på Kungsholmen

Dina arbetsuppgifter

ISS står inför spännande uppdrag hos en av sina befintliga kunder med dynamisk personalmatsal, restaurang, catering och café. Vi söker nu både catering- och cafépersonal som vill arbeta i en internationella miljö med förstklassiga råvaror, där du med passion och stolthet skapar minnesvärda upplevelser för kunderna. Du blir ISS kunds ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa en välkomnande serviceatmosfär och ett professionellt mottagande.

Som cateringmedarbetare kör du ut cateringen till konferensrummen samt hanterar logistiken kring den externa cateringen. Du kommer att hantera ca 15- 30 beställningar/ dag tillsammans med dina kollegor. Som cafépersonal kommer din främsta arbetsuppgifter vara att ge alla café gäster en fantastisk service och ett trevligt bemötande när de besöker cafét. Vidare kommer du bereda smörgåsar, sallader samt annan mat som serveras i cafét. Du kommer ansvara för att cafét hålls rent och snyggt samt att hyllorna är välfyllda med goda bakverk och smörgåsar.

ISS har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Arbetet är förlagt måndag-fredag på kontorstider. Kontoret ligger på Kungsholmen i Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull, och har ett högt säkerhetstänk. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass samt delar deras värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå och en god överblick över ditt serviceområde.

Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom café och catering. Det är meriterande om du har arbetat som barista. Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift och ha mycket goda IT-kunskaper. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och är en duktig administratör. Som person är du självgående, flexibel och initiativtagande.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Catering, Konferens, Cafépersonal, Service
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?